Nihat Genç’ten Altaylı'ya küfürlü yanıt: G*** yemiyor!

Nihat Genç, Hasan Can Kaya ile arasındaki küfür polemiğinde taraf olan Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya çok sert sözlerle tepki gösterdi. Genç, kendisine "Size ne lan! Megafonla ananıza sövmüyor ya çocuk!" diyen Altaylı'ya, "G*** yemiyor!, holdinglerin susturduğu zavallı yazar…" sözleriyle yanıt verdi.

Son zamanların popüler komedyeni Hasan Can Kaya'nın küfür etmesini eleştirerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Nihat Genç, ünlü komedyenin bunun üzerine kendisini aradığını duyurmuş, ve küfür ederek telefonu kapattığını söylemişti.

İki isim arasından yaşanan tartışma, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmişti. Genç ve Kaya'nın küfür polemiğine bugün Habertürk yazarı Fatih Altaylı da dahil oldu. Tartışmada Hasan Can Kaya'dan taraf olan Altaylı, "Size ne lan! Megafonla ananıza sövmüyor ya çocuk!" sözleriyle tepki gösterdi.

Altaylı, "Herkes kendine özgürlükçü" başlığını taşıyan yazısında, " Hasan Can’ın adı birdenbire, entelektüel yönü oldukça güçlü, hayli öfkeli, zaman zaman bana da sallayan ama kendisine çok da kızamadığım bir muhalif yazar tarafından gündeme getiriliyor. Hasan Can izleyenlere küfür ediyormuş, nasıl yaparmış, buna hakkı yokmuş. Hatta Hasan Can’ı aramış o da ona küfretmiş, öyle küfür edilmez, böyle edilir diyerek." ifadelerine yer verdi.

NİHAT GENÇ'TEN FATİH ALTAYLI'YA KÜFÜRLÜ YANIT

Fatih Altaylı'nın açıklamalarının ardından Nihat Genç'ten yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Genç, çok ağır ifadeler kullandı.

İşte Nihat Genç'in o paylaşımı;

"HOLDİNGLERİN SUSTURDUĞU ZAVALLI YAZARLAR"

"Fatih Altaylı… Küfür altta kalan medyasız, yazarsız, sahipsiz yoksul halkın silahıdır; halkın bu silahını kullanmaya g.tü yemeyen, burjuva ve holdinglerin susturduğu zavallı yazarlar, tam tersine iktidara değil halka küfür ettiklerinde karşılarında Nihat Genç’i bulacaklar."

Nihat Genç’ten Altaylı'ya küfürlü yanıt: G*** yemiyor! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Nihat Genç küfür komedyen Hasan Can Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.