Nihat Genç: Uğur Dündar'a ..tümüzle gülüyoruz!

Veryansın TV'nin kurucusu, gazeteci Nihat Genç, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" açılımına tavır almadığı gerekçesiyle Uğur Dündar'a hakaretler yağdırdı... Genç'in ağır küfürlerle yüklendiği Dündar'ın bu sözler nedeniyle Veryansın TV yazarını dövmeye kalkışıp kalkışmayacağı ise merak konusu....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" açılımı CHP'yi karıştırdığı kadar medya dünyasında da ortalığı tozu dumana kattı.

Veryansın TV'nin kurucusu, gazeteci Nihat Genç, bugün kaleme aldığı köşe yazısında Sözcü yazarı Uğur Dündar'ı, bu açılıma karşı çıkmadığı için sert sözlerle eleştirdi.

Dündar'a ağır sözlerle yüklenen Genç, "Sayın Uğur Dündar Bey, sizinle bir alıp veremediğim yok, siz, kendisini Atatürkçü kimliğiyle öne çıkartan bir siyasi şahsiyetsiniz. CHP'yi ve Akşener'i destekleyen programlar yapıyorsunuz ve 'sembol' bir isimsiniz, yani, kahraman Atatürkçü sözlerinizden duruşunuzdan dolayı alkışlanıyorsunuz! Biz de size, siyasi bir figür olarak, temsil ettiğiniz fikri niçin desteklemiyor, ihanet açılımlarına neden sessiz kalıyorsunuz, diye, basit masum bir soru soruyoruz!" dedi.

ÇOK AĞIR KÜFÜRLER...

"Evet, Uğur Dündar!" diyerek Sözcü yazarına seslenen Genç, "Milli bir itibarı milli bir onuru milli bir haysiyeti ve Atatürkçü ya da Cumhuriyetçi bir kimliği olan birinin çok açık bu ihanet belgesine bir itirazı olmalı! Ama susuyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Yazısının devamında Dündar'a egosu üzerinden yüklenen Genç şunları kaydetti;

"Ve ama, sorduğumuz her soru, granit egonuza çarpıp geri dönüyor!

Uğur Bey, egonuzu değil size soruyorum!

Sizin egonuz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onu kuran CHP'nin varlığından daha değerli değildir!

İçinizde ego'dan başka tepki veren bir başka organ yok mu?

İrade gibi, duygu gibi, beyin gibi, kalp gibi, vicdan gibi, muhakeme gibi, bir yerleri de olmalı, bir yazarın bir insanın bir vatanseverin!

Hiçbir organ cevap vermiyor, sadece granit egonuz cevap veriyor!"

"..TÜMÜZLE GÜLÜYORUZ"

"İhanet belgesi" olarak tanımladığı helalleşme girişimine Uğur Dündar ve arkadaşlarının programlarını kullandırdığını da sözlerine ekleyen Genç, yazısının sonunda Sözcü yazarına ağır hakaretlerde bulundu.

Genç şöyle devam etti;

"Ve hala kalkmış ekranda, 'benim Atatürkçülüğüme laf edecek anasının karnından doğmadı' diye Malkaçoğlu narası attığınızda biz de ve tabii .ütümüzle gülüyoruz!

Sayın Uğur Dündar bey, bu ihanet belgesi uluorta açık aleni ortadayken, sen ve gazeten ve çevren kalkıp bize Atatürkçülük masalları anlatmayın!

Cevap vermeyerek susarak tarihlerin affedemeyeceği/unutmayacağı bu ihanet Kahpe Bizans'ın duvarlarına ibreti alem yazılıyor ve tıpkı liberaller gibi kaçacak saklanacak bir delik bulamayacaksınız!"

UĞUR DÜNDAR'IN TEPKİSİ NE OLACAK?

Bu ağır yazı üzerine gözler Uğur Dündar'a çevrildi. Daha önce medyada polemik yaşadığı kimi gazetecileri, kendisine yönelik tacizleri nedeniyle "dövmekle" tehdit eden Dündar'ın Nihat Genç'i dövmeye çalışıp çalışmayacağı merak konusu oldu.

 

Nihat Genç: Uğur Dündar'a ..tümüzle gülüyoruz! ile ilgili etiketler Uğur Dündar Nihat Genç küfür hakaret CHP helalleşme
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.