Nihat Genç bu kez komedyen Hasan Can Kaya ile kapıştı

Gazeteci Nihat Genç ile komedyen Hasan Can Kaya birbirine girdi! Bugün, Kaya'yı eleştiren bir sosyal medya paylaşımı yapan Genç, ünlü komedyenin bunun üzerine kendisini aradığını duyurdu. Nihat Genç telefon konuşmasının ise ettiği küfürlerle sonlandığını aktardı...

Türk medyasının sivri dilli kalemi Nihat Genç, son olarak popüler komedyen Hasan Can Kaya'ya kafasını taktı.

Hasan Can Kaya'nın bir skecinde yer alan argo ifadeleri sosyal medyada eleştiren Genç, "Yokluk, sefalet, sapıklık diplerde... Gençler galiba para için makul yollardan geçinecek fikir, akıl, ürün bulamıyor ve zıpırın biri seyircinin yüzüne ana avrat düz gidip ekmeğini kazanıyor! Adına da mizah demiş, seyirci de mazoşist, para verip kendine küfür ettiriyor!" ifadelerini kullandı.

TELEFONDA KÜFÜRLEŞME!

Nihat Genç, kısa süre sonra yaptığı bir diğer paylaşımda ise Hasan Can Kaya'nın eleştirileri üzerine kendisini aradığını belirtti.

"Biraz önce attığım tweet üzerine Hasan Can Kaya aradı. Lafı 'bana böyle diyemezsin'e getirdi. Ben de ona 'seyircinin anasına küfür hiçbir gelenekte yoktur' dedim." diyen Nihat Genç görüşmenin nasıl bittiğini ise şöyle anlattı;

"Efelenip pişkinliğinde ısrar edince, küfür öyle değil böyle edilir deyip yapıştırdım."

 

 

Nihat Genç bu kez komedyen Hasan Can Kaya ile kapıştı ile ilgili etiketler Nihat Genç küfür telefon Hasan Can Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.