Nihat Doğan adının birlikte skandala karıştığı eski dostu İzzet Yıldızhan'ı topa tuttu

Kadın şarkıcıların sahne kıyafetleri hakkında yaptığı yorumla tepki çeken İzzet Yıldızhan'a bir tepki de şarkıcı ve sunucu Nihat Doğan'dan geldi. Adı 2011 yılında Yıldızhan ile skandala karışan Doğan, "20 yaşında kızlara DM'den yürümek helal mi?" diye sorarak tepkisini dile getirdi.

Flash TV'de ekrana gelen 'Al Sana Haber' programının yorumcularından Nihat Doğan, 2011 yılında adının birlikte 'fuhuş' ve 'darp' olayına karıştığı eski dostu İzzet Yıldızhan'ı topa tuttu.

2011 yılında Otel odasında İzzet Yıldızhan'ın yanında yer alan Nihat Doğan eski dostun hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

İzzet Yıldızhan kadın meslektaşlarını hedef alan "Sahnede külot giymesinler ya" açıklamasıyla tepki çekmişti. Hande Yener bu sözlerin ardından ‘Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor’ demişti. Yıldızhan'a sanat camiasından tepkiler sürerken bir tepkide Nihat Doğan'dan geldi. ‘Al Sana Haber’ programında sunuculuk yapan Nihat Doğan, ‘Bunu söyleyecek kişi İzzet değil. Adamın 10 tane karısı 20 tane çocuğu var’ yorumunda bulundu.


Nihat Doğan, İzzet Yıldızhan için şunları söyledi:

"Ağır şeyler söylemek lazım ama kendimi zor tutuyorum" diyen Doğan "20 yaşında kızlara DM'den yürümek helal mi? Bikinili kızları takip edip DM'den eve çağırmak normal. 20 yaşındaki kızlara DM'den yürüyüp ifşalanmak... Hangi toplum? Kızlara DM'den yürümek helal mi? Karının başını açmak helal mi? Öyle bir islam yok"


NİHAT DOĞAN'DAN FUHUŞ AÇIKLAMASI

2011 yılında ise ünlü türkücüler İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan, Ankara'da bir düğüne katıldıktan sonra Sheraton Otel’de 1518 No'lu odada 4 kadınla grup cinsel ilişki yapmak için bir araya gelmişti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Yıldızhan, grup cinsel ilişki yapmak için buluştukları kadınların birine şiddet uyguladığından dolayı gece karakolda bitmişti. Konu ile ilgili açıklama yapan Nihat Dönem o dönem kendisini şöyle savunmuştu: "Benim konuyla alakam yok! Karagöz bir kızı sevecek ceremesini Hacivat çekecek. O dönemde aydınlanmıştı. Kızları gördüm dedim, bilgime başvuruldu. Konu bu."

 

 

 

Nihat Doğan adının birlikte skandala karıştığı eski dostu İzzet Yıldızhan'ı topa tuttu ile ilgili etiketler Nihat Doğan İzzet Yıldızhan Hande Yener
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.