NİHAL VE BAHAR CANDAN NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümündeİsrail'in gece boyunca kuşattığı Şifa Hastanesi'nde yaşana son durumu, Hamas ile İsrail'in anlaştığı iddialarını, İYİ Parti’deki istifaların perde arkasını ve Bahar ve Nihal Candan kardeşlere gözaltı kararını masaya yatırdı.

''BUGÜN GAZZE'YE DÜŞEN BOMBARDIMANI ENGELLEMEZSEK YARIN O BOMBALAR BİZE, KKTC'YE, GÜNEY HATTIMIZA DÜŞECEK...''

Bozkurt, ''İsrail kamuoyunda takas yaptığı görünümü verip, bıraktıklarını bir süre sonra öldürüyor. Ne zaman bir ateşkes, uzlaşı zemini olsa saldırı haberi geliyor. İsrail ordusu terör grubudur. Amacı uzlaşı, çözüm değildir. İsrail'in amacı faşist, işgalci zihniyetini önce Gazze'de, sonra bölgede kabul ettirmektir. Bugün Gazze'ye düşen bombardımanı engellemezsek yarın o bombalar bize, KKTC'ye, güney hattımıza düşecek. İsrail vazgeçmiyor, yöntem noktasında bazen duruyor. Ancak hep ileri adımı planlıyorlar. Türkiye'yi parçalama, büyük Orta Doğu planını Washington-Tel Aviv yapıyor. bu planları Filistin'de bozmalıyız.

''ABD'DEN İSRAİL'E MÜHİMAT, SİLAH AKIYOR. SAVAŞ SUÇUNA, SOYKIRIMA ORTAKLIK DEVAM EDİYOR''

Bloomberg Pentagon'un listesine ulaştı. ABD İsrail'e füze, mühimmat, gemi savar, sığınak delici mühimmat gönderiyor. ABD'den İsrail'e mühimat, silah akıyor. Savaş suçuna, soykırıma ortaklık devam ediyor.

''CANDAN KARDEŞLER SÖZDE SATIŞ YAPACAK ARAÇLARIN TANITIMINDA REKLAM YÜZÜ VE KONU MANKENİ OLARAK KULLANILMIŞ''

Candan kardeşler sözde satış yapacak araçların tanıtımında reklam yüzü ve konu mankeni olarak kullanılmış. Paraları candan kardeşler ve paravan şirketler üzerinden aklıyorlar. İki ayrı operasyonun ortak bir süreç yürüttüğü ortada. Soruşturmaları birleştirilecek.

''OPERASYONUN PERDE ARKASINDA YANINDAN UZAKLAŞTIRMADIĞI KHK'YLA MECLİS'TEN ATILAN ÖZEL KALEM MÜDİRESİ VE FETÖ'YLE İLTİSAKLI EKİP VAR''

İYİ Parti projesi çöktü. Bu işin başlangıcı Murat İde ve 6 sekreterin görevden alınmasıyla başladı. Operasyonun perde arkasında yanından uzaklaştırmadığı KHK'yla Meclis'ten atılan özel kalem müdiresi ve FETÖ'yle iltisaklı ekip var. Bazı istifaların birbiriyle benzer olmayabilir. Bahadır Erdem gibiler chp'yle ittifaka kapıyı kapattığı için ayrıldı. CHP'yle anlaşmış olabileceği konuşuluyor. 10 milletvekilinin daha İYİ Parti'den istifa edeceği iddiası söz konusu. Diğer bir iddia, İYİ Parti'yi CHP'ye yaklaştırmak isteyen CHP içindeki belli yapıların İYİ Parti'ye operasyon yaptığı söyleniyor. Akşener İmamoğlu ve Yavaş'tan intikam almaya başladı.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

NİHAL VE BAHAR CANDAN NEDEN GÖZALTINA ALINDI? ile ilgili etiketler Filistin İsrail Gazze Bahar Candan Dilan Polat Engin Polat Nihal Candan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.