New York'ta Sinagogun altında sır tünel! O tünel neden kazıldı?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde,Fatih Camii'nde provokatif saldırıyı, ABD'de gündemini sarsan Yahudi tünelini ve Fetö'nün sosyal medyada Murat Kurum'u hedef almasını masaya yatırdı.

‘TÜNELİN ORTAYA ÇIKARILMASININ EPSTEIN OLAYI VE MOSSAD İLE BAĞLANTISI VAR’
Bozkurt, ‘’Burası Hasidi yahudilerinin merkezi. Köktendinci bu grubun yıllardır Amerikan yönetimleriyle çok iyi ilişkileri var. Netanyahu da 90’larda burayı ziyaret etmişti. Tünelin ortaya çıkarılmasının Epstein olayı ve MOSSAD ile bağlantısı var. Yaşanan bir CIA-MOSSAD savaşı gibi görünüyor.’’


‘TÜNELİN BULUNMASININ BLINKEN’İN İSRAİL’İ ZİYARET ETTİĞİ TARİHE DENK GELMESİ İLGİNÇ!’

‘Gizemli tünelin ortaya çıkarılması, Gazze’de Netanyahu’yu dizginlemekte zorlanan ABD yönetiminin operasyonu olabilir. Tünelin bulunmasının Blinken’in İsrail’i ziyaret ettiği tarihe denk gelmesi de ilginç.’’ dedi.
Bozkurt, tünelden çıkan malzemeler hakkında ‘Tünelden çıkan kanlı yataklar ile bazı malzemeler pedofili ve organ kaçakçılığı gibi suçların izlerini taşıyor.’ ifadelerinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

New York'ta Sinagogun altında sır tünel! O tünel neden kazıldı? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.