Netflix Türkiye kapanıyor mu? Şimdiki Aklım Olsaydı dizisi iptal

Şimdiki Aklım Olsaydı dizisinin çekimlerinin iptal edilmesi Netflix Türkiye kapanıyor mu iddialarını daha da güçlendirdi.

Dünyanın önde gelen film izleme platformlarından biri olan Netflix’in yeni Türk yapımı dizilerinden ‘Şimdiki Aklım Olsaydı’ yapımının çekimlerinin henüz başlamadan bir gün öncesinde iptal edilmesi Netflix Türkiye kapanıyor mu’ iddialarını yeniden güçlendirdi.

İddialar doğrultusunda Şimdiki Aklım Olsaydı dizisini iptal edilmesinin farklı nedenlerinin de odluğu kaydedildi. Dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım’ın senaryoda yer alan eşcinsel bir karakter yüzünden kısa zamanda sansüre uğradı.

AK Parti’nin medya başkanlarından Mahir Ünal son olarak gazeteci Cüneyt Özdemir’in programına katılarak Aşk 101 dizisinden bahsetmiş ve söz konusu yapımda Osman karakterinin bir eşcinsel olduğuna dair bir vurgu yapıldığını belirtilmişti.

Son olarak Şimdiki Aklım Olsaydı dizisinin çekimlerinin başlamadan bir gün önce iptal edilmesi Netflix Türkiye kapanıyor mu iddialarını daha da alevlendirmiş oldu.

 

Netflix Türkiye kapanıyor mu? Şimdiki Aklım Olsaydı dizisi iptal ile ilgili etiketler Netflix netflix türkiye Şimdiki Aklım Olsaydı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.