Netflix hakkında 25 gerçek paylaşıldı! 25. yıla özel video...

Dünyanın en popüler dijital platformlarından olan Netflix, 25. yılına özel platform hakkında 25 gerçeği anlattığı bir video yayınladı.

Geleneksel televizyon algısını kırarak yeni bir dönemin kapısını aralayan dijital yayın platformları, her geçen gün daha da popülerleşiyor. Sinema biletlerinin artan fiyatları ve beyazperde için çekilen filmlerin yüksek bütçeleri, hem izleyiciyi hem de film yapımcılarını Disney Plus, Netflix, HBO Max gibi dijital yayın platformlarına yönlendiriyor. Her ne kadar bu durumdan hoşnut olmayan sinema-dizi severler ve yönetmenler çok olsa da artık dijital platformların hayatımızdaki ve sektördeki yeri bir gerçek.

Bu dijital platformlardan biri de sektörün en uzun soluklu isimlerinden Netflix. Özellikle Disney Plus gelene kadar ülkemizde rakipsiz bir platform olan Netflix, 25. yılını kutluyor. 25. yılını kutlayan Netflix, özel bir video yayınladı ve platform hakkında 25 farklı ilginç bilgi paylaştı. 

Paylaşılan bilgiler arasında en çok kullanılan profil ikonu, platformun ilk özel yapımı, 500.000’inci üyeye verilen hediye ve daha birçok ilginç bilgi var. 

Netflix hakkında 25 gerçek paylaşıldı! 25. yıla özel video... ile ilgili etiketler Netflix ilginç bilgiler 25 yıl
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.