Nestor El Maestro'dan ilginç benzetme... "Herkes kendi çocuğunu dünyanın en zeki çocuğu olarak görür"

Nestor El Maestro: "Herkes kendi eşinin dünyanın en güzel kadını, kendi çocuğunu en zeki çocuğu olarak görür ama gerçeklerle yüzleşmek daha farklıdır. Biz de bazı eksiklerimizi, bazı düzeltmemiz gereken şeyleri görmek için analiz yapmak zorundayız. Son haftalarda ligin ön sırasında yer alan takımlara karşı oynuyoruz. Her ne kadar istediğimiz sonuçları alamasak da ligin önde gelen takımlarına karşı iyi mücadele gösterdik."

Göztepe'de işler iyi gitmiyor... 12. haftada evinde Konyaspor'a 0-2 mağlup olan İzmir ekibi, iç sahada 4 maçtır gol atamıyor. Son 8 maçta 4 puan toplayabilen ve milli araya 9 puanla 18. sırada giren Göz-Göz, 13. haftada Kayserispor'la deplasmanda karşılaşacak.

Sarı-Kırmızılılar'ın Sırp teknik direktörü Nestor El Maestro, "Herkes kendi eşinin dünyanın en güzel kadını, kendi çocuğunu en zeki çocuğu olarak görür ama gerçeklerle yüzleşmek daha farklıdır" dedi.

Karşılaşmada bir anlamda "dejavu" yaşadıklarını kaydeden El Maestro, şöyle konuştu:

"Şok iyi işler yaptık ama sonuç alamadık. Sahaya istediklerimi yansıtan oyuncularımı tebrik etmek isterim. Sahaya yansıtmak istediğimiz futbolu gerçekleştirdiler, kontrolümüz altında olarak veya kontrolümüz altında olmayarak sahada yaşanan birçok konuda iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum ama sonuç olarak puansız ayrılıyoruz. Bizi üzen şey bu."

ATAMAYANA ATARLAR... 

El Maestro, herkesin her şeyi şans faktörüne bağlayabileceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama bugün beklenmeyen durumlar yaşandı saha içinde. Sakatlık gibi, VAR faktörü gibi beklemediğimiz şeyler yaşandı. Gole çeviremediğimiz pozisyonlar var. Her takıma karşı 1, 2, 3, 4, 5 şans bulup, bunun üzerine golleri bulamazsak, bu fırsatları değerlendiremezsek karşı taraf bu cezayı keser. Özellikle ilk yarının başlarında golü nasıl bulamadık, ikinci yarının başında yine golü nasıl bulamadık anlamadım. Golü bulamamamız yenilgi için en büyük etken."

Bir gazetecinin, üçüncü bölgede gol vuruşu yapacak oyuncu eksikliği olduğunu düşünüp düşünmediğini sorması üzerine El Maestro, genel bir olarak analiz yapmaları gerektiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Herkes kendi eşinin dünyanın en güzel kadını, kendi çocuğunu en zeki çocuğu olarak görür ama gerçeklerle yüzleşmek daha farklıdır. Biz de bazı eksiklerimizi, bazı düzeltmemiz gereken şeyleri görmek için analiz yapmak zorundayız. Son haftalarda ligin ön sırasında yer alan takımlara karşı oynuyoruz. Bunlar rakiplerimiz dersek takımımız çok iyi bir oyun ortaya koydu. Her ne kadar istediğimiz sonuçları alamasak da ligin önde gelen takımlarına karşı iyi mücadele gösterdik."

Nestor El Maestro'dan ilginç benzetme... "Herkes kendi çocuğunu dünyanın en zeki çocuğu olarak görür" ile ilgili etiketler Göztepe Konyaspor Nestor El Maestro
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.