Neşeli Hayat filminin konusu ne? Neşeli Hayat oyuncuları kimlerdir?

29 Aralık Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Neşeli Hayat filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Neşeli Hayat hangi kanalda, Neşeli Hayat oyuncuları kimlerdir sizler için detaylar haberimizde.

29 Aralık Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Neşeli Hayat adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Neşeli Hayat 2009 yılında vizyona girmiştir. Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği Neşeli Hayat adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Neşeli Hayat filminin konusu nedir? Neşeli Hayat oyuncuları kimlerdir?

Neşeli Hayat Filminin Konusu Nedir?

Rıza Şenyurt, etliye sütlüye karışmayan, normal bir yurdum insanıdır. Kimsenin tavuğuna kış demez, hiç kimsenin kötülüğünü düşünmez, kendi yağında kavrulup hayatına sessizce devam eden sıradan bir garibandır. Ancak kendisinin hiç de "normal" olmayan bir özelliği vardır. Rıza, büyük bir alışveriş merkezinde ‘part time’ Noel Baba olarak çalışmaktadır. Ancak rolünü üstlendiği adamı tanımamaktadır bile. Müslüman bir ülkenin arka sokaklarında yaşayan bu adam, hayata tutunmaya çalışırken, hem komik hem de hüzünlü bir yolculuğa çıkacaktır...

Neşeli Hayat filminin konusu ne? Neşeli Hayat oyuncuları kimlerdir?

Yılmaz Erdoğan’ın ülkemizde pek de denenmeyen bir alt-tür olan ‘Yılbaşı Filmleri’ silsilesine bir halka eklediği filmi, gişede oldukça iyi hasılat yapmıştı. Neşeli Hayat’ın başrollerinde ise Yılmaz Erdoğan, Cezmi Baskın, Erdal Tosun, Büşra Pekin ve Ersin Korkut var.

Neşeli Hayat Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan

Oyuncular: Cezmi Baskın, Yılmaz Erdoğan, Erdal Tosun

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 27 Kasım 2009 / 1s 40dk

Neşeli Hayat filminin konusu ne? Neşeli Hayat oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Neşeli Hayat filminin konusu filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.