Nehirde korku dolu anlar! Can havliyle tutunmaya çalıştılar

Korkunç kaza Hindistan’daki Brahmaputra Nehri’nde yaşandı. Nehirde seyir halinde olan iki tekne çarpıştı. Çarpışma sonucunda gemilerden biri alabora oldu, çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinden endişe ediliyor. Öte yandan teknenin devrilme anı kameralara yansıdı.

Hindistan’ın Assam eyaletindeki Brahmaputra Nehri’nde seyir halinde olan iki tekne çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile teknelerden biri alabora oldu. Teknelerde en az 100 yolcunun bulunduğu öğrenildi.

Nehirde korku dolu anlar! Can havliyle tutunmaya çalıştılar

Kazanın nehrin Majuli ve Jorhat arasındaki bölümünde meydana geldiği ifade edilirken, teknelerde birinin Ma Kamala isimli özel bir tekne, diğerinin ise devlete ait Tripkai adlı tekne olduğu belirtildi.

Nehirde korku dolu anlar! Can havliyle tutunmaya çalıştılar - Resim : 2

İçsu Taşımacılığı Departmanı Direktörü Gautam Das yaptığı açıklamada, “Henüz çok fazla ayrıntı yok, ancak kazaya karışan feribotlardan biri departmanımıza aitti” dedi.

Nehirde korku dolu anlar! Can havliyle tutunmaya çalıştılar - Resim : 3

Jorhat Komiser Yardımcısı Ashok Barman ise, 41 kişinin kurtarıldığını ve kazada öldüğünden şüphelenilen kişilerin cansız bedenlerine henüz ulaşamadıklarını belirtti. Arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinden endişe ediliyor.

Nehirde korku dolu anlar! Can havliyle tutunmaya çalıştılar ile ilgili etiketler Hindistan tekneler çarpıştı kaza anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.