Neftçi Bakü - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş deplasmanda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılar deplasmanda avantajlı bir skor elde etmek ve turun kapısını aralamak istiyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen taraftarlar ise 'Neftçi Bakü-Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?' gibi soruların yanıtını arıyor. İşte karşılaşma öncesi muhtemel 11'ler, mücadeleden notlar ve tüm detaylar...

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda kardeş ülke Azerbaycan'ın temsilcisi Neftçi Bakü'ye konuk oluyor.

17 Ağustos'taki rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmek isteyen siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar'ın önderliğinde tur kapısını aralamak için mücadele edecek.

NETFÇİ BAKÜ - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Azerbaycan'ın Bakü kentinde Netfçi Arena'da oynanacak Neftçi Bakü-Beşiktaş maçı maçı saat 20.00'de başlayacak. İsviçreli hakem Lukas Fahndrich'in yöneteceği karşılaşma, Haber Global ve S Sport Plus'tan naklen yayımlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Neftçi Bakü
Brkic, Qarayev, Tamas, Salahli, Buludov, Matias, Makhmudov, Ozobic, Israfilov, Hacıyev, Jaber

Beşiktaş
Mert, Rosier, Amartey, Colley, Umut, Onur, Salih, Amir, Gedson, Muleka, Aboubakar

BEŞİKTAŞ'IN EKSİKLERİ

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Ghezzal, Cenk Tosun ve cezalı Masuaku forma giyemeyecek. Öte yandan yeni transfer Rebic, teknik direktör Şenol Güneş'in forma vermesi halinde karşılaşmada forma giyebilecek.

BEŞİKTAŞ'IN BU TURA GELİŞ SÜRECİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 2. eleme turundan başlayan Beşiktaş, Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla saf dışı bıraktı.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 3 numaralı turnuvasına aynı turdan dahil olan Neftçi ise Bosna Hersek'in Zeljeznicar takımını 2-2 ve 2-0 tamamlanan maçlarla elemeyi başardı.

Beşiktaş turu geçmesi halinde Aris - Dinamo Kiev maçının galibiyle play-off turunda eşleşecek.

Neftçi Bakü - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler belli oldu

KARA KARTAL 233. AVRUPA MAÇINDA

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Azerbaycan ekibi Neftçi ile karşılaşacak Beşiktaş, Avrupa'da 233. kez sahne alacak.

Siyah-beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 232 müsabakada 86 galibiyet, 47 beraberlik ve 99 yenilgi yaşadı.

Söz konusu maçlarda 304 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 347 gol gördü.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA'YA BİLDİRDİĞİ LİSTE

Kaleci: Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Utku Yuvakuran

Defans: Francisco Montero, Onur Bulut, Omar Colley, Daniel Amartey, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Umut Meraş

Orta saha: Salih Uçan, Kerem Atakan Kesgin, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Kartal Kayra Yılmaz, Oğuzhan Akgün, Jean Onana, Gedson Fernandes, Emrecan Bulut

Forvet: Ante Rebic, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Jackson Muleka, Semih Kılıçsoy

ŞENOL GÜNEŞ'TEN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Neftçi'yi kardeş kulüp olarak gördüklerini fakat kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Bizi çok zorlayacağını, bizim için çok zor maç olacağını söyleyebilirim. Tirana takımından çok daha iyi bir takımla karşılaşacağımızı biliyorum." dedi.

Neftçi Bakü - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler belli oldu - Resim : 2

"NEFTÇİ LİGİN EN PAHALI TAKIMI"

Neftçi'nin bu sene Azerbaycan liginin en pahalı takımı olduğunu, oyun yapısının da iyi olduğunu vurgulayan Güneş, "(Neftçi) Pozitif futbol oynamaya çalışan, rakibinin oyun tarzını da iyi değerlendirip oynamaya çalışan bir takım. Bizi çok zorlayacağını, bizim için çok zor maç olacağını söyleyebilirim. Tirana takımından çok daha iyi bir takımla karşılaşacağımızı biliyorum." şeklinde konuştu.

Güneş, transfer konusunda ise "Transferle ilgili şu anda konuşmanın bir anlamı yok. Bir stoper daha düşündüğümüzü söylemiştik. Ama bu çok acil değil. Mümkün olduğunca Afrikalı olmaması için çalışıyoruz. Çünkü çok fazla Afrikalı oyuncumuz var. Hepsi de çok değerli, iyi oyuncular. Transferi biraz kenara atmakta yarar var. Şu anda gündemimizde olmamalı." değerlendirmesinde bulundu.

 

Neftçi Bakü - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler belli oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş Bakü Azerbaycan UEFA Avrupa Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.