Nefes Nefese 10.bölüm fragman izle! Son bölüm full!

Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun’un yer aldığı Nefes Nefese dizisinin 9. bölümü yayınlandı. İzleyiciler, 10. bölümde neler olacağını merak ediyor. Nefes Nefese 10.bölüm fragman izle! Son bölüm full! Ayrıntılar ve yeni görüntüler bu haberde bulunuyor.

Kanal D'nin sevilen dizileri arasına giren Nefes Nefese heyecan dolu aksiyon sahneleri ile çok konuşuluyor. 10. bölümü yayınlanan Nefes Nefese dizisinin son bölümünde neler oldu? Bir sonraki bölümde neler olacak? Nefes Nefese 10.bölüm fragman izle! Son bölüm full izleme linki haberimizde bulunuyor.

Nefes Nefese 10.bölüm fragman izle! Son bölüm full!


NEFES NEFESE 9. BÖLÜM İZLEYİN

Nefes Nefese 10. bölüm fragmanı yayınlanınca habere eklenecek.

NEFES NEFESE 9. BÖLÜM ÖZETİ
Sultan’ın, Alacanlar çiftliğinde çalıştığını öğrenen Atmaca, kızını Yusuf ile görüştürmemek için elinden geleni yapmaya çalışsa da Rüya Yusuf’a verdiği sözü tutmakta kararlıdır.

İki aşığın birlikteliğinin önündeki tek engel Atmaca değildir. Yusuf’un babası da beklemedikleri bir şekilde onlara karşı çıkar. Yusuf ve Rüya için tek çare kalmıştır: Ailelerini geride bırakıp birbirlerine sıkı sıkı tutunmak…

Yaşananlardan dolayı Rüya umutsuzluğa kapılır. Yusuf sürpriz teklifiyle Rüya’nın tekrar moralini yerine getirir. Atacakları cesur adım ile artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Salih’le arkadaş olarak kalmak isteyen Mercan, başka bir kızın ona yakınlaştığını görünce işin rengi değişir. Mercan, Salih’e karşı duyguları olduğunu kendisine itiraf edebilecek midir?

Rüya’nın babasının Atmaca olduğundan habersiz olan Yusuf, onunla konuşmak ister. Atmaca’nın, Yusuf’la buluşacağının bilgisini alan Selma ise görevi ve aşkı arasında kalır. Selma’yı zorlu bir seçim beklemektedir.

Rüya’nın kendi kızı olma ihtimaliyle yüz yüze gelen Sultan geçmiş sırları eşelemeye başlar. Sultan, gerçekleri açığa çıkarıp Rüya’ya onun kendi kızı olduğunu açıklayacak mıdır?

NEFES NEFES 8. BÖLÜM
Rüya'yı sahte anne komplosundan koruyamayan Yusuf, bir söz verir: Bundan böyle ne olursa olsun Rüya'nın elini bırakmayacak.

Rüya'ya ve Yusuf yakınlığını gören Alacanlar çiftliğinin tatlı belası Kıymet Hala, Yusuf'un başını bağlamaya karar verir. Bunun için ilk adım Rüya'nın babası Atmaca'yı eve davet etmek olacaktır.

Atmaca tarafından esir tutulan Boran ise başka bir gerçekle yüzleşmektedir. Rüya’nın, Atmaca’nın kızı olduğunu öğrenmiştir. Üstelik hayatı, Atmaca’nın verdiği görevi yerine getirmesine bağlıdır. Boran bu güne kadar omuz omuza savaştığı komutanı Yasin’i öldürmek zorundadır. Cevdet onun en ufak açığını bile kollarken Boran, Yasin’in hayatını kurtarmanın bir yolunu bulacak mıdır?

Küçüklüğünden beri Mercan’a aşık olan Salih, hislerini artık içinde tutamayacağının farkındadır. İçi içini yerken Mercan’a hislerini doğru bir şekilde anlatmanın yolunu arar.

Alacanlar çiftliğindeki hain hakkında yeni bilgiler öğrenen Atmaca’nın çiftliğe gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Ancak Rüya’nın gerçek annesi olan Sultan’ın orada çalıştığından habersizdir.

Nefes Nefese 10.bölüm fragman izle! Son bölüm full! - Resim : 2

NEFES NEFES 7. BÖLÜM ÖZETİ
Annesine ulaşmak için canını tehlikeye atarak yola çıkan Rüya , kendini bir oyunun içinde bulur. Babası Ayaz Kıran tarafından tutulan sahte annenin tek görevi vardır: Rüya’yı Almanya’ya geri götürmek…

Rüya, annesinin ilk kez görmenin heyecanını yaşarken Yusuf ,Selma’nın yardımıyla kadının geçmişini araştırmaya başlar. Rüya'nın mutluluğuna rağmen Yusuf yavaş yavaş annenin kimliğine ulaşır.

Bu sırada Alacanlara nihayet evdeki hainle ilgili bir bilgi ulaşmış, Salih ve Mercan hainle ilgili bilgi olduğu söylenen CD’yi eve getirmiştir. Şimdi her ikisi de Yusuf'a teslim ettikleri CD’de ne olduğunu öğrenmenin derdindedir.

Attıkları her adımda Atmaca’yı enselerinde hisseden Yasin ve Boran’ın kaçmaktan başka çaresi yoktur. Ancak Boran, Rüya’yı bırakmak istememektedir. Çaresiz kalan Yasin’in yapacağı tek şey vardır: Rüya’dan kurtulmak. Bu sırada sahte anne oyunuyla geçmişin hesabını kapattığını düşünen Atmaca'nın Sultan’la yolları kesişir. Rüya, babasının kendisine oynadığı oyunları anlayacak mı?


NEFES NEFESE 6. BÖLÜM ÖZETİ
Rüya büyük bir yol ayrımının eşiğindedir: Ya babasına boyun eğip Berlin’e geri dönecek, ya da annesini bulmak için Yusuf’un yanında kalacaktır.

Bu sırada Şakir Ağa hayati tehlikeyi atlatmış ama sakat kalmıştır. Hastaneden eve döndüğünde çiftlikteki herkes onu rahat ettirmek için çırpınır.

Mercan ve Salih ise çiftlikteki hainin kim olduğunu bildiğini söyleyen gizemli bir kadının peşine düşer. Hikayenin başladığı gün Şakir Ağa ile buluşan bu gizemli kadın aile ile ilgili bazı önemli sırları bilmektedir. Haini öğrenmek için girdikleri bu macera Mercan’ın bazı gerçeklerle yüzleşmesine yol açar.

Rüya havaalanına kadar gelip ona kal diyen Yusuf'u dinleyecek mi? Atmaca, Rüya’nın annesini bulmasını engelleyebilecek mi? Yoksa planları ters tepip sonunda anne kızın kavuşmasına mı yol açacaktır?


NEFES NEFESE 5. BÖLÜM ÖZETİ
Alacanlar çiftliğine baskın emrini vermiş olan Atmaca (Uğur Yücel) kızı Rüya’nın (Melisa Şenolsun) orada olduğunu öğrense de artık çok geç kalmıştır. Kan dökülmesine engel olamaz. Çiftlikte patlayan silahlar büyük acılara sebep olacaktır

Atmaca, emrine karşı gelen Yasin’i ele geçirir. Ancak Boran(Nik Xhelillah), komutanını kurtarabilmek için her türlü tehlikeyi göze almaya hazırdır.

Saldırıyı Atmaca’nın adamlarının yaptığından emin olan Yusuf (Şükrü Özyıldız), Selma’nın itirazlarına rağmen intikamını almaya kararlıdır.

Yusuf, Atmaca’yı bulabilmek için çırpınırken sonunda onunla yüz yüze gelir. Atmaca kendini Rüya’nın babası Ayaz Kıran olarak tanıtır. Kızını Almanya’ya geri götürmek için gelmiştir.

Yusuf, Atmaca’nın adamlarından birine ulaşır ve peşine düşer. Artık Atmaca’yı yakalaması an meselesidir. Bilmediği şey ise Atmaca’nın tuzağına doğru ilerlediğidir.

NEFES NEFESE DİZİSİ KONUSU
Çekimleri Adana ve Antakya’da devam eden Nefes Nefese, Berlin'de, babası Ayaz Kıran'la (Uğur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya'nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediği annesinin Suriye'de olduğunu öğrenmesiyle başlıyor. Annesinin hayatta olduğunu öğrenen Rüya için işgal altındaki köye girmenin tek yolu Boran'la (Nick Xhelilaj) sahte bir evlilik yapmak. O güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya bu tehlikeli yolculuğa çıkmayı kafasına koyar. Ve yolu, altı yıl sonra ilk kez evine dönen Yusuf'la (Şükrü Özyıldız) kesişir. Suriye'deki annesini ararken Antakya'da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur kendini. İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır.

NEFES NEFESE DİZİSİ OYUNCULARI
Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun’un yer aldığı, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Nefes Nefese’de; Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Pınar Erincin, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz, Asil Yıldırım rol alıyor.

 

Nefes Nefese 10.bölüm fragman izle! Son bölüm full! ile ilgili etiketler Nefes Nefese 10. bölüm fragmanı izle son bölüm full
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.