Nedim Şener, Semra Güzel'in fotoğraflarını yorumladı: Terör propagandasının en kolay yapıldığı yer

Gazeteci yazar Nedim Şener, TVNET'in canlı yayınında, SuperHaber yazarı gazeteci Ceyhun Bozkurt'un ortaya çıkardığı HDP'li vekil Semra Güzel'in PKK kamplarındaki fotoğraflarını değerlendirdi. Şener, fotoğrafları 'malumun ilamı' olarak yorumladı ve Meclis'in terör örgütü propagandasının en kolay yapıldığı yer olduğunu söyledi.

SuperHaber yazarı gazeteci Ceyhun Bozkurt, HDP milletvekili Semra Güzel'in PKK kampında terörist sevgilisi ile fotoğraflarını ortaya çıkarmıştı.

Gazeteci ve yazar Nedim Şener, TVNet'te yayınlanan Netbakış programında, Superhaber'in ortaya çıkardığı o fotoğrafları değerlendirdi.

Türkiye'de terör propagandasının en kolay yapıldığı yerin TBMM olduğunu söyleyen ve örnekler veren Nedim Şener, "HDP isimli PKK şubesi; terör propagandasına etkili bir biçimde devam ediyor. Ortaya çıkan fotoğraflar malumun ilamından başka bir şey değil." dedi.

 

 

 

Nedim Şener, Semra Güzel'in fotoğraflarını yorumladı: Terör propagandasının en kolay yapıldığı yer ile ilgili etiketler HDP milletvekili fotoğraf Nedim Şener Ceyhun Bozkurt semra güzel PKK Kampı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.