HDP'li vekil Semra Güzel'in terörist sevgilisi ile çekilmiş çok özel fotoğrafları ortaya çıktı!

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in terör kampında terörist sevgilisi ile birlikte poz verdiği fotoğraflar ortaya çıktı. Güzel'in 2017'de bir operasyonda ölü olarak ele geçirilen bu terörist sayesinde HDP listesinden milletvekili olduğu da gelen bilgiler arasında.

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt'un son köşe yazısı terör örgütü PKK ile HDP ilişkisini bir kez daha gözler önüne serdi. 

TERÖRİSTİN SEVGİLİSİ HDP MİLLETVEKİLİ

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in terör kampından Meclis'e uzanan yolculuğunu terörist sevgilisine borçlu olduğu ortaya çıktı.

2017'deki operasyonda ölü olarak ele geçirilen teröristin üzerinden çıkan fotoğraflarda Güzel'in Koçero Meleti kod adlı terörist Volkan Bora ile samimi pozlar verdiği görülüyor. 

HDP'li vekil Semra Güzel'in terörist sevgilisi ile çekilmiş çok özel fotoğrafları ortaya çıktı!

Güzel'in terör geçmişi bununla da sınırlı kalmamış. Fotoğraflarda bir teröristi sağlık kontrolünden geçirdiği görülen Güzel'in terör kampında aktif olduğu anlaşılıyor.

HDP'li vekil Semra Güzel'in terörist sevgilisi ile çekilmiş çok özel fotoğrafları ortaya çıktı! - Resim : 2

SEMRA GÜZEL NASIL MİLLETVEKİLİ OLDU?

Semra Güzel'in HDP listelerinden Meclis'e girmesi terör örgütünün "DEĞER AİLESİ" kuralları sayesinde oluyor. Yani ölen teröristlerin ailelerine bir nevi kıyak yapmak anlamına geliyor.

HDP'li vekil Semra Güzel'in terörist sevgilisi ile çekilmiş çok özel fotoğrafları ortaya çıktı! - Resim : 3

Semra Güzel'in terörist sevgilisi operasyonda ölü olarak ele geçirildiği için Güzel, terör örgütü tarafından "DEĞER AİLESİ" kapsamına alınıyor ve HDP listelerindeki yerini alarak Meclis'e giriyor. 

HDP'li vekil Semra Güzel'in terörist sevgilisi ile çekilmiş çok özel fotoğrafları ortaya çıktı! - Resim : 4

Terör kamplarından TBMM'ye uzanan hikayenin çok yakında Meclis gündemine gelmesi ve Semra Güzel'in milletvekiliğinin düşürülmesi söz konusu. 

HDP'li vekil Semra Güzel'in terörist sevgilisi ile çekilmiş çok özel fotoğrafları ortaya çıktı! - Resim : 5

 

HDP'li vekil Semra Güzel'in terörist sevgilisi ile çekilmiş çok özel fotoğrafları ortaya çıktı! ile ilgili etiketler HDP semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.