Necip Memili Kimdir? Çukur dizisi Cumali kimdir? Hangi dizide oynadı? Necip Memili yaşı?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve gelecek sezonu heyecanla beklenen Çukur dizisinin gizemli karakteri Cumali'nin Necip Memili tarafından canlandıracağı açıklandı. Açıklamanın ardından, Çukur dizisi takipçileri Necip Memili'nin kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki, Necip Memili kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinin gizemli karakteri Cumali'yi Necip Memili'nin canlandıracağı açıklandı. Çukur'da Koçovalı ailesinin hapishanede olan en büyük oğulları Cumali'nin yeni sezona damga vuracağı söyleniyor. Yeni sezonda Çukur dizisinde Cumali karakterini Necip Memimili'nin canlandıracağının açıklanmasından sonra, dizinin izleyicileri tarafından Memili'nin kim olduğu büyük merak konusu oldu. Peki, Necip Memili kimdir? Hani dizilerde oynadı? Merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Necip Memili Kimdir? Çukur dizisi Cumali kimdir? Hangi dizide oynadı? Necip Memili yaşı?

Show TV'nin Çukur dizisinde kimin canlandıracağı merak konusu olan Cumali rolünün sahibi sonunda belli oldu. Çukur'da Koçovalı ailesinin hapishanede olan en büyük oğulları Cumali yeni sezona damga vuracak bir karakter olacak. Cumali karakteri için daha önce Nejat İşler, Ufuk Bayraktar ve Kenan İmirzalıoğlu'nun isimleri de geçmişti. Ancak Ufuk Bayraktar'a teklif gitmediği, Nejat İşler'in de dizide oynamayı düşünmediği ortaya çıktı.

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çukur'un merak edilen yeni oyuncusunun geçen haziran ayından beri adı kulislerde dolaşan Necip Memili olduğu öğrenildi. Necip Memili son olarak, Şahsiyet dizisindeki komiser rolüyle dikkatleri çekmişti.

CEM YILMAZ'IN YENİ FİLMİNDE DE ROL ALIYOR

Şu günlerde Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler serisinin Kaçamak bölümünde oynayan Memili'nin geçen sezon Ay Yapım'ın yerli Prison Break projesi için de düşünüldüğü konuşuluyordu. Ancak FOX için çekilecek olan uyarlama dizinin senaryosunun yeniden yazdırılmaya karar verilmesi üzerine ise proje şimdilik rafa kaldırıldı. Necip Memili yakın zamanda yine Ay Yapım imzalı Şahsiyet adlı internet dizisinde de Tolga Yazgan karakterini oynamıştı.

NECİP MEMİLİ KİMDİR?

Necip Memili 27 Mayıs 1980 yılında Adana'da doğmuştur. 35 yaşında olan ve ikizler burcu olan Necip Memili Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro oyunculuk bölümü mezunudur. Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümü okuduktan sonra makine montaj da çalışan Necip Memili 1999 yılında Adana Seyhan belediye tiyatrosunda Amatör olarak oynamaya başladı. 2003 yılında kazanmış olduğu Çukurova Üniversitesi'ndeki Devlet konservatuarı tiyatro bölümüne devam ettikten sonra 2007 yılında mezun olan oyuncu daha sonra İstanbul'a gitti. Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışan Necip Memili 2007 yılında çocukluk arkadaşı olan Caner Cindoruk ile birlikte İstanbul'a geldiği zaman Savaş Dinçel'in yazmış olduğu Uçurtmanın Kuyruğu adlı tiyatro oyununda rol aldı.

Reşat Nuri Güntekin'in romandan uyarlanmış olan ve 2007- 2008 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Yaprak Dökümü adlı dizide Erkan karakterini canlandırdı. 2009-2010 yılları arasında Orhan Kemal'in romanından alınan Hanımın Çiftliği dizisinde Zaloğlu Ramazan karakterini oynayan Necip Memili bu dizideki rolüyle oldukça dikkat çeken bir oyunculuk sergiledi. 2015 yılında Ocak ayında Moda sahnesinde Bira Fabrikası adlı oyunda oynayan Necip Memili birçok Tiyatro ve dizi de oyunculuk yapmıştır.

Necip Memili’nin oynamış olduğu oyunlar şunlardır; Selena, Beşinci boyut, Arka Sokaklar, Hakkını helal et, Bezbebek, Yaprak Dökümü, Pusat, Gece gündüz, Hanımın Çiftliği, Kukuriku kadın Krallığı, Nenehatun, Firar, Sümela'nın Şifresi Ay büyürken uyuyamam, Lüks otel, Dila Hanım, Yalan Dünya, Moskova'nın Şifresi Temel, Ulan İstanbul, Bedel, Sürgün İnek, Guruldayan kalpler, Kaçma birader, Yok artık ve Kehribar.

ÇUKUR DİZİSİ

Çukur dizisi, İstanbul’da Çukur isminde bir mahalleyi konu alır. Bu mahallenin bütün kontrolü Koçova ailesindedir. Mahallenin en önemli kuralı; uyuşturucuya kesinlikle izin verilmemesidir. Ancak zamanla bir grup ortaya çıkar ve mahalle düzenini bozmaya çalışır. Bir süre sonra ailenin en küçük oğlu yıllar önce kaçtığı mahalleye geri döner. Onun dönmesi ile birlikte mahallede yeni bir düzen oluşacaktır. Bu sırada Sena ile tanışır. Ve ona âşık olur. Kısa sürede evlenirler ve beraber çukura gelirler. Artık çukurda yepyeni bir hayat başlayacaktır.

Necip Memili Kimdir? Çukur dizisi Cumali kimdir? Hangi dizide oynadı? Necip Memili yaşı? ile ilgili etiketler çukur dizisi cumali Necip Memilli kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.