Ne kıyafeti ne makyajı! İşte Prenses Diana'nın kısa saçlarının sırrı!

Bir zamanlar herkesin gönlünde taht kuran Diana, kısa saçlarıyla adından söz ettirmişti. Ölümünün üzerinden yıllar geçmesine rağmen gündemden hiçbir zaman düşmeyen Diana’nın kısa saçlarının sırrı belli oldu.

İngiliz Kraliyet Ailesi’nde en sevilen isimlerden biri olan Prenses Diana herkesin gönlünde taht kurmuştu. Sık sık yardım çalışmaları yapan herkese karşı olan samimi tavırları, güzelliği ve aldatılmasıyla büründüğü masumiyeti sayesinde Diana herkes tarafından sevilmişti.

Paris'te geçirdiği bir trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden ve tüm dünyayı yasa boğan Prenses, tam anlamıyla bir stilin ikonuydu. Kısa saçları, makyajı ve giydiği kıyafetleriyle yaşadığı döneme damgasını vuran Diana, günümüzde de takip edilen isimlerin başında yer aldı.

Ne kıyafeti ne makyajı! İşte Prenses Diana'nın kısa saçlarının sırrı!

Prens Charles'tan boşandıktan sonra özgür tavırları ile bazı kesimlerin tepkisini çeken Diana, stilini hiçbir zaman bozmadı. Her hareketi ile gündem olan Lady Diana'nın kısa saçları ise yıllar sonra yeniden konuşulmaya başlandı.

Prenses Diana hem hareketleriyle hem de kısacık kestirdiği saçlarıyla kraliyetin birçok kuralını yıktı.

Diana'nın kısa saçlarının sırrı, 1990 yılında gerçekleştirilen Vogue çekimlerine kadar dayandığı belirtildi. Diana'nın saç artisti Sam McKnight, yayınladığı Hair by Sam McKnight isimli kitabında detayları aktardı. Prenses'in neden kısa saç kullandığını anlatan Sam, herkesi bir hayli şaşırttı.

Ne kıyafeti ne makyajı! İşte Prenses Diana'nın kısa saçlarının sırrı! - Resim : 2

1990 yılındaki çekimde saçlarını arkadan toplayan Diana, Sam McKnight'a dönerek, "Eğer karar tamamen sana kalsaydı saçlarıma ne yapardın?" diye sorunca bu sorunun üzerine Sam McKnigt, kısa bir kesim hayal ettiğini söylerken, Diana ise bunu kabul etti.

O gün saçlarını kısa kestiren Prenses Diana, adından yıllarca söz ettirecek bir stile imza attığının farkında değildi. Ancak Diana'nın aldığı bu anlık karar, stilinin önemli bir parçası haline geldi.

Ne kıyafeti ne makyajı! İşte Prenses Diana'nın kısa saçlarının sırrı! ile ilgili etiketler diana kısa saç
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.