NBA'de dev takas: Phoenix Suns'ın kadrosu Bradley Beal ile artık daha da korkutucu!

Washington Wizards'tan ayrılma kararı alan Bradley Beal, Phoenix Suns'ın yolunu tuttu. Suns, Beal'ı kadrosuna katarken, Chris Paul, Landry Shamet, birden fazla ikinci tur draft hakkı ve draft değişimleri Wizards'a gönderildi.

Phoenix Suns, Kevin Durant'ten sonra bir yıldızı daha kadrosuna katarak şampiyonluk hedefi için bir adım daha attı.

Suns, Bradley Beal için Chris Paul, Landry Shamet, birden fazla ikinci tur draft hakkı ve draft hakkı değişimleri içeren bir paketi Wizards'a gönderecek.

BUCKS VE HEAT'İ REDDETTİ

Bradley Beal'ın Phoenix Suns'ta şampiyonluk şansının daha yüksek olacağını düşündüğü için Teksas ekibini tercih ettiği belirtiliyor. Beal, Bucks ve Heat'e gitmeye sıcak bakmadı.

Takımı yıldızlarla dolduran Suns'ın kadrosunda sadece 5 sözleşmeli oyuncu kaldı. Bunlar Beal, Devin Booker, Kevin Durant, Deandre Ayton ve Cameron Payne.

Bradley Beal önceki sezonu 23.9 sayı, 5.4 asist ve 3.9 ribaund ortalamalarıyla tamamlamıştı. Beal, 11 yıllık kariyerinin tümünde Wizards forması giydi.

 

NBA'de dev takas: Phoenix Suns'ın kadrosu Bradley Beal ile artık daha da korkutucu! ile ilgili etiketler NBA Washington Wizards Phoenix Suns
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.