NBA All Star 2024 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, kadroda kimler var?

Basketbol tutkunları için NBA All Star 2024 heyecanı yaklaştı. Her yıl şubat ayında düzenlenen ve bu kez ABD'nin Indianapolis kentindeki Gainbridge Fieldhouse'ta gerçekleşecek olan NBA All Star 2024 maçının canlı yayın kanalı ve saati merak konusu oldu. Bu bağlamda, 'NBA 2024 All Star ne zaman?' veya 'NBA 2024 All Star saat kaçta?' soruları arama motorlarında araştırılıyor. Peki, NBA All Star 2024 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, kadroda kimler var? İşte detaylar...

NBA All Star 2024, normal sezonun ara vermesiyle birlikte Doğu ve Batı takımlarının karmasının mücadelesini içeriyor. 73. kez düzenlenecek olan etkinlik, Çaylaklar Maçı ile başlamış ve sporseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Peki, NBA All Star 2024 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, kadroda kimler var?

NBA All Star 2024 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, kadroda kimler var?

NBA ALL STAR 2024 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

NBA All Star 2024 maçı Türkiye saatiyle 19 Şubat Pazartesi sabah 04.00'te başlayacak. Maç, S Sport Plus kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Türk basketbolseverler, bu heyecan verici anları S Sport Plus'un sunduğu ayrıcalıklı yayınla izleyebilecekler.

NBA ALL STAR 2024 KADRODA KİMLER VAR?

Doğu Konferansı ve Batı Konferansı'nın en yetenekli oyuncuları, 2024 NBA All Star maçının ilk beşinde sahne alacaklar. İşte bu muhteşem etkinlikte boy gösterecek olan oyuncular:

Doğu Konferansı:

Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks)

Damian Lillard (Milwaukee Bucks)

Joel Embiid (Philadelphia 76ers)

Jayson Tatum (Boston Celtics)

Tyrese Haliburton (Indiana Pacers)

Batı Konferansı:

LeBron James (Los Angeles Lakers)

Kevin Durant (Phoenix Suns)

Nikola Jokic (Denver Nuggets)

Luka Doncic (Dallas Mavericks)

Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder)

NBA All Star 2024 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, kadroda kimler var? ile ilgili etiketler NBA
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.