Nazif Mehmet Yazıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Alman lüks otomobil üreticisi Porsche, üst düzey bir atama yaparak Türk mühendis Nazif Mehmet Yazıcı'yı Kuzey Amerika CEO'su olarak atadı. Nazif Mehmet Yazıcı, 2007 yılından beri Porsche bünyesinde çalışıyor ve bir dizi başarıya imza attı. Bu bağlamda Nazif Mehmet Yazıcı'nın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Nazif Mehmet Yazıcı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Nazif Mehmet Yazıcı hakkında merak edilenler...

Alman lüks otomobil üreticisi Porsche, Türk mühendis Nazif Mehmet Yazıcı'yı Kuzey Amerika CEO olarak atayarak otomotiv dünyasında dikkat çekici bir adım attı. Porsche'nin 2007 yılından beri bünyesinde çalışan ve başarılarıyla adından söz ettiren Nazif Mehmet Yazıcı, 1 Ocak 2024 itibarıyla Kuzey Amerika pazarında markanın başını çekecek. Peki, Nazif Mehmet Yazıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Nazif Mehmet Yazıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

NAZİF MEHMET YAZICI KİMDİR?

2007 yılından bu yana Porsche bünyesinde görev alan Nazif Mehmet Yazıcı, iş hayatında gösterdiği başarılarla dikkat çekti. Satın alınan parçaların kalite kontrolünden sorumlu olarak başladığı kariyerinde, farklı birimlere liderlik etti. Nazif Mehmet Yazıcı, 1 Ocak 2024 itibarıyla Kuzey Amerika CEO olarak görev yapacak.

 Nazif Mehmet Yazıcı'nın atandığı pozisyonla birlikte, Kuzey Amerika pazarına sunulacak olan Porsche otomobillerdeki tüm sorumluluğu üstleneceği belirtildi. Başarı grafiği günden güne yükselen Yazıcı, markanın büyüme ve gelişme hedeflerine katkı sağlamak için yeni görevine odaklanacak.

Türk asıllı mühendis Nazif Mehmet Yazıcı'nın Porsche'deki yeni görevi, hem Türkiye'de hem de otomotiv dünyasında geniş yankı uyandırdı. Nazif Mehmet Yazıcı'nın başarıları ve liderlik yetenekleri, Porsche'nin gelecekteki stratejik planlamalarında önemli bir rol oynayabilir.

Nazif Mehmet Yazıcı kimdir, kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Porsche
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.