Naturelgaz halka arz ne zaman?

Naturelgaz ne zaman halka arz olacak sorusuna yanıt arayan ve borsayı yakından takip edenler SPK’dan gelecek olan haberleri beklemeye başlamıştı. Bir süre öncesinde kadar halka arz için başvuru yapan Naturelgaz’a sonunda onay çıktı. Peki, Naturelgaz kimin?

Naturelgaz’ın halka arz verileri için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından duyuruldu. Bir süre öncesinde kadar halka arz için başvuruda bulunan Naturelgaz’ın 16.38 milyon TL nominal hisse mevcut pay satışı şeklinde işlemlerinin yapılacağı doğrulandı.

Gelecek olan talebin yüksek olması durumunda ise 3 milyon 136 binlik ek pay satışını da sunacak olan Naturelgaz bunlarla beraber toplamda 19 milyon 400 bin TL civarındaki payını halka arz olarak sunmuş durumda bulunacak.

SPK tarafından onaylanan Naturelgaz halka arz sürecinde ek satışla birlikte %16.97 hissenin halka arz başvurusu onaylandı. Naturelgaz’ın halka arzda pay satış fiyatı 8.50 lira olacak ve dağıtımında oransal olarak yapılması beklenmekte.

NATUREL GAZ HALKA ARZ NE ZAMAN?

Naturelgaz halka arz tarihi henüz netlik kazanmadı. Ancak arzın Nisan ayına sarkması bekleniyor.

NATURELGAZ KİMİN?

2004 yılında Çalık Grubu ve Goldenberg ailesinin %50-%50 ortaklığı ile kurulan Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş., Global Yatırım Holding’in iştiraki olarak taşımalı doğal gaz sektöründe (CNG: Sıkıştırılmış Doğal Gaz / LNG: Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) faaliyet göstermektedir.

Naturelgaz halka arz ne zaman? ile ilgili etiketler Naturelgaz halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.