'Almanya'nın gardını nasıl düşürdülerse, bizi de olaya çekip aynısını yapmak istiyorlar!'

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ile Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde konuğu Metehan Demir oldu. Bozkurt, Demir ve Özkan, canlı yayında Rusya - Ukrayna Savaşı'nda yaşanan son gelişmeler kapsamında İbrahim Kalın'ın Rusya yaptırımlarına ilişkin açıklamasını, Rusya'nın Kiev planını, Putin'in 'kara kutusu' Ulusal Muhafızlar Komutanı Victor Zolotov'ın çarpıcı sözlerini, Putin'in Çin'den askeri mühimmat ve ekipman için destek istediği ile Rus ordusunun silahının tükenmek üzere olduğu iddialarını ve Olağanüstü NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın sonuçlarını konuştu.

"ALMANYA'NIN BAĞIMSIZ POLİTİKA, ALMANYA-FRANSA'NIN ORTAK HAREKETİ, ABD'DEN BAĞIMSIZ ALAN AÇMA HEDEFİ ALT ÜST OLDU"

Ceyhun Bozkurt, "Alman medyasında ciddi bir Atlantik eğilimi var. Almanya'nın bağımsız politika, Almanya-Fransa'nın ortak hareketi, ABD'den bağımsız alan açma hedefi alt üst oldu. Türkiye'yi olaya çekip, nasıl Almanya'nın gardını düşürdülerse bizde de aynısını yapmaya çalışıyorlar.

"ODESSA'DAKİ HEDEFLERİNE ULAŞTIKTAN SONRA KİEV' OTOMATİK DÜŞECEK"

Kiev konusunda bilinçli bekliyorlar, Rusya başka bir şey yapıyor. Odessa'daki hedeflerine ulaştıktan sonra Kiev'in otomatik düşeceğini ve planlama şeklinde gidildiğini düşünüyorum. O gruplar sivil diye ellerine silah verdikleri kişiler mi söylüyor? Onlar kim acaba? Bunlar sorgulanmalı. Rusya'nın 20 günde silahı bitiyorsa kepengi kapatsın, gitsin. Aklımızla dalga geçiyorlar, oyun oynuyorlar ve utanmazca yalan söylüyorlar. Hiçbir Avrupa ülkesini savunmayacaklar. Polonya'ya yaptıkları öyleydi, Almanya da, ABD de korktu. Rus korkusu üzerinden psikolojik olarak gündemde tutuyorlar. NATO-Rusya savaşı düşük bir ihtimal. ABD'nin çok kutuplu yeni dönemde Avrupa'yı, Almanya ile Fransa'yı Moskova'ya teslim etmek istemiyor." ifadelerini kullandı.

"PUTİN NE KADAR UZATIRSANIZ O KADAR KOPARIRIM DEDİ. ADIM ADIM İLERLİYOR"

Metehan Demir, "İsrail ile Türkiye'nin enteresan bir yakınlaşması var. Bu bazı anahtarların kilini açmaya yarayacaktır. Miçotakis buraya gönderildi. Bu ara Yunanistan ile Türkiye'nin didişmesi istenmiyor, gelip barış göstergesi yaptı. Yunanistan tutuştu. Putin, ne kadar uzatırsanız o kadar koparırım dedi, adım adım ilerliyor." dedi.

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Almanya'nın gardını nasıl düşürdülerse, bizi de olaya çekip aynısını yapmak istiyorlar!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Rusya Ukrayna Putin NATO Metehan Demir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.