Müstehcen görüntüleri çıkan gelin adayı Solmaz Çiros kimdir?

Katıldığı evlilik programlarıyla tanınan, programlarda yaptığı tuhaf çıkışları ve danslarıyla sık sık gündeme gelen Solmaz Çiros, şu sıralar yine gündemde. RTÜK'ün evlilik programların yasaklamasının ardından TV8'de yayınlanan 'Aşk-ı Roman' dizisinde başrol oynayan fakat dizisi reytinglere kurban giden gelin adayı şu sıralar tekrar Youtube'dan yayınlanan evlilik programında boy gösteriyor. Son günlerde sosyal medyayı sarsan, Solmaz'a ait olduğu iddia edilen müstehcen görüntüleri hakkında konuşan Solmaz Çiros kimdir? Müstehcen görüntüleri ona mı ait? Detaylar haberimizde...

Önce Zuhal Topal'ın, ardından da Seda Sayan'ın sunduğu evlilik programlarında boy gösteren Solmaz Çiros şu sıralar sosyal medyada olay olan ve Solmaz'a ait olduğu öne sürülen müstehcen görüntülerle gündemde. RTÜK'ün evlilik programlarını kaldırmasından sonra Youtube üzerinden tekrar yayınlanmaya başlayan 'Evleneceksen Gel' kadrosuna tekrar dahil olan Solmaz Çiros, görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu. Videoda bulunan kişinin kendisi olmadığını belirtti. Peki evlilik programlarıyla ünlenen Solmaz Çiros kimdir? Müstehcen görüntüleri ona mı ait? Detaylar haberimizde...

evleneceksen-gel-solmaz

İlk olarak Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programına gelin adayı olarak çıkmıştır. Programda şehitlere karşı hakaretler ettiği söylenen Solmaz, Zuhal Topal’dan destek almış ve daha sonra bu programdan ayrılarak, Seda Sayan ve Uğur Aslanın sunduğu, evleneceksen gel adlı izdivaç programına katılmıştır. Yaptığı danslar ile adından söz ettirmeyi başarmıştır.

SOLMAZ ÇİROS KİMDİR?

19 yaşında ve İzmir’den programa katılmıştır. Roman kızıdır ve dans etmeyi çok sevdiğini, dans etmeden mutlu olamadığını belirtmektedir.

Anne ve babası ile birlikte İzmir’de çiçek satarak geçimlerini sağladıklarını söylemektedir. Açıklamalarında, daha çok genç olduğunu bu yüzden de evlenmek isteyen adayların bu neden ile az olduğunu söylemektedir.

Fakat Solmaz, yaşına göre daha olgun olduğunu bu neden ile de gelen adayları daha çok incelediğini ve evlenmek için acelesi olmadığını söylemektedir.

Bir sosyal ağ üzerinde, çıplak olarak dans ettiği haberleri ile gündeme gelmiş fakat bir açıklama yaparak o dans eden kişinin kendisi olmadığını izleyenlerin bunu kolaylıkla anlayabileceğini ve bu haberleri çıkaranları Allah’a havale ettiğini söylemiştir.

SOLMAZ ÇİROS EVLENECEKSEN GEL PROGRAMI

Herkes Solmaz Çiros'u Seda Sayan ve Uğur Arslan sunumu ile ekrana gelen evlilik programı Evleneceksen Gel ile tanımıştır. Bu program ile hayatımıza giren Solmaz, gerek samimi tavırları, gerek yaşamış olduğu ilişkiler ve en başta da herkesi kendine hayran bırakan dansları ile program izleyicilerinin severek takip ettiği bir isim olmuştur.

Programda ettiği danslar kadar Kaan Güvenilir ile yaşadığı ilişki ile de oldukça beğenilen ve hayran kitlesini her geçen gün arttıran Solmaz, bu popülerliğini oyuncu olarak kullanmış ve Kaan ile birlikte bir dizide rol almaya başlamıştır.

AŞK-I ROMAN DİZİSİ SOLMAZ

Roman kızı Solmaz Çiros, dansları ve yine Kaan ile olan aşkını konu olan TV8 dizisi Aşk-ı Roman'da Kaan Güvenilir ile birlikte baş rolü paylaşmıştır.

1677679-728xauto

GELİN ADAYI SOLMAZ MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLERİYLE İLGİLİ KONUŞTU!

Solmaz, geçtiğimiz haftadan bu yana sosyal medyada paylaşılan müstehcen görüntüleriyle ilgili ilk kez konuştu. Gelin adayı, "O kişi kesinlikle ben değilim" dedi.

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın Global TV ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayan izdivaç programında gelin adayı Solmaz, kendisine ait olduğu öne sürülen +18'lik görüntülere açıklık getirdi.

"BU KIZ SÜREKLİ BÖYLE VİDEOLAR ATIYOR"

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin kendisine ait olmadığını belirten Solmaz, "Konuya açıklık getirmek istiyorum. O görüntüdeki kişi kesinlikle ben değilim. Bu kız bir kere daha benzer bir şey yaptı. Ailesine ulaştım. Delinin tekiymiş. Madde bağımlısıymış. Bu kız sürekli böyle videolar atıyor. Bu kızın kolları falan da kesik" dedi.

SEDA SAYAN DA HAK VERDİ

Solmaz'ın açıklamalarından sonra söz alan Seda Sayan da görüntüdeki kişinin Solmaz olmadığını belirterek "Solmaz öyle bir şey yapacak biri değil. Tanıyan herkes bu görüntülerdeki kişinin Solmaz olmadığını anlar" şeklinde konuştu.

images

'EVLENECEKSEN GEL' YENİDEN EKRANLARDA!

RTÜK'ün(Radyo ve Televizyon Üst Kurulu) evlilik programlarına uyguladığı yaptırımların ardından yayından kaldırılan Evleneceksen Gel artık Youtube’da.

Global Medya’nın hazırladığı, Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu, Solmaz, Kaan, Nurullah, Gürkan, Güzel gibi isimlerin olduğu Evleneceksen Gel yepyeni bölümleriyle Youtube’da Global Tv kanalında yayınlanıyor.

İlk bölümü cumartesi günü yayınlanan 'Evleneceksen Gel’de 'Solmaz nişanlısı Kaan’la ayrıldı mı?' sorusuna cevap verildi. Solmaz ve eski aşkı Nurullah arasındaki tartışma akıllara soru işaretleri getirdi.

Müstehcen görüntüleri çıkan gelin adayı Solmaz Çiros kimdir? ile ilgili etiketler solmaz çiros +18 görüntüleri sansürsüz izle kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.