Mustafa Özbay cinayetinde flaş gelişme yeğenler cezaevinde!

Mustafa Özbay cinayetinde flaş gelişme yeğenler cezaevinde! Isparta’da ortadan kaybolan 57 yaşındaki Mustafa Özbay’ın davasında şüphelenen ve tutuklanan yeğenler cezaevine alındı. Mustafa Özbay cinayetinde flaş gelişme yeğenler cezaevinde!

Mustafa Özbay cinayetinde flaş gelişme yeğenler cezaevinde! 57 yaşındaki babalarını aramak için Müge Anlı'nın programına katılan çocuklar Canan ve Hüseyin Özbay canlı yayında göz yaşlarını tutamadı. Şüphelenilen Selim ve Hüseyin Özbay ifadelerinin alınmasının ardından cezaevine nakledildi. İfadelerinde itiraf etmeyen kardeşlerin yayın esnasında söyledikleri söz ile şüphesi güçlenmişti. Sesçilerin gözünden kaçmayan söz "Kıvıramadın" ile iki kardeşin bir şey gizlediği şüphesi güçlendi. 

Mustafa Özbay cinayetinde flaş gelişme yeğenler cezaevinde!

Mustafa Özbay olayı nedir?

57 yaşındaki Mustafa Özbay Ispata’da köyünde yalnız yaşıyordu. 27 Kasım gecesi ortadan kaybolan Mustafa Özbay parası nedeni ile öldürüldüğü düşünülüyor. Mustafa Özbay’ın evinin yakınlarında araçları ile geçtiği görüntülenen yeğenleri sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gece neden o saatte ordan geçtiği merak ediliyor. Kaybolduktan bir süre sonra evindeki battaniyesi de kaybolan Mustafa Özbay’a ne oldu?

 

Mustafa Özbay cinayetinde flaş gelişme yeğenler cezaevinde! ile ilgili etiketler Müge Anlı 21 Aralık izle ne oldu? mustafa özbay katili kim oldu mu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.