Mustafa Hakkulu cinayetinde yeni gelişme! ''Benim olayda parmağım yok'' demişti! Eski eşi gözaltına alındı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Adana'da 13 Aralık'ta ortadan kaybolan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu aranıyordu. Mustafa Hakkulu'nun kaybının 12. gününde cesedi dere yatağında bulunmuştu. İsa Dumlu, canlı yayında arkadaşını öldürdüğünü itiraf etmişti. Mustafa Hakkulu cinayetiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Hakkulu'nun eski eşi de gözaltına alındı.

Adana'da yaşayan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'dan haber alamayan ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Müge Anlı ve ekibi Mustafa Hakkulu'nun başına ne geldiğini araştırırken talihsiz adamdan kaybının 12. gününde acı haber geldi.

DERE YATAĞINDA CESEDİ BULUNDU!

Mustafa Hakkulu'nun cesedi aracının terk edildiği yerin 10 km uzaklığındaki dere yatağında bulundu. Mustafa Hakkulu'nun ensesinden silahla vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Mustafa Hakkulu cinayetiyle ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAN LEKESİ İDDİASI!

Programa bağlanan kişiler şüphelerin odağındaki İsa'nın takas yaptığı beyaz araçta kan lekeleri ve cam kırıkları olduğunu söyledi.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Cenazeyi bulan Mahmut Akıllıca gözaltına alındı. Mahmut Akıllıca'nın ardından Yüksel Ürün de gözaltına alındı.

ARKADAŞI CANLI YAYINDA CİNAYETİ İTİRAF ETTİ!

Olayla ilgili flaş bie gelişme daha yaşandı. İsa Dumlu Mustafa Hakkulu’yu öldürdüğünü itiraf etti. Dumlu, ''Eşime laf söyledi dayanamadım öldürdüm'' dedi.

Mustafa Hakkulu cinayetinde yeni gelişme! ''Benim olayda parmağım yok'' demişti! Eski eşi gözaltına alındı

ESKİ EŞİ DE GÖZALTINA ALINDI!

Mustafa Hakkulu cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Hakkulu'nun eski eşi Bengül Güvenç de gözaltına alındı. Mustafa Hakkulu cinayetinde gözaltı sayısı 3'e yükseldi. Hakkulu'nun ailesi, Bengül Güvenç ve İsa Dumlu'nun arasında aşk olduğunu ve cinayetin bu yüzden işlendiğini iddia etmişti. Bengül Güvenç ise ''Benim olayda parmağım yok'' demişti.

Mustafa Hakkulu cinayetinde yeni gelişme! ''Benim olayda parmağım yok'' demişti! Eski eşi gözaltına alındı - Resim : 2

Mustafa Hakkulu cinayetinde yeni gelişme! ''Benim olayda parmağım yok'' demişti! Eski eşi gözaltına alındı ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.