Mustafa Ceceli kimdir?

Mustafa Ceceli, bu hafta Beyaz Show'un konuğu olarak sevenleriyle buluşacak. Mustafa Ceceli kuşkusuz 2017 yazında en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Ünlü şarkıcı önce 9 yıllık eşi Sinem Gedik'ten boşandı. Beyaz Show'un 15 Aralık 2017 tarihli bölümüne katılacak konuklar belli oldu. Beyaz Show’a bu hafta kimler konuk olacak? sorusu herkes tarafından araştırılmaya başlandı bile. Peki Mustafa Ceceli kimdir? Mustafa Ceceli kaç yaşında ve aslen nerelidir? Detaylar haberimizde...

Mustafa Ceceli bu hafta Beyaz Show'a konuk olacak! Beyaz Show bu hafta yine bomba gibi bir bölümle karşımızda olacak. Beyaz Show'un 15 Aralık 2017 tarihli bölümüne katılacak konuklar belli oldu. Beyaz Show’a bu hafta kimler konuk olacak? sorusu herkes tarafından araştırılmaya başlandı bile. Mustafa Ceceli kuşkusuz 2017 yazında en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Ünlü şarkıcı önce 9 yıllık eşi Sinem Gedik'ten boşandı. Mustafa Ceceli, bu hafta Beyaz Show konuğu olarak sevenleriyle buluşucak. Peki Mustafa Ceceli kimdir? Mustafa Ceceli kaç yaşında ve aslen nerelidir? Detaylar haberimizde...

mustafa_ceceli_kimdir

MUSTAFA CECELİ KİMDİR?

2 Kasım 1980 yılında dünyaya gelen Mustafa Ceceli aslen Çankırılıdır. Ankara'da büyüyen Mustafa Ceceli ilköğretim ve lise eğitimini de burada almıştır

Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimliği bölümünü kazanıp okuyan Ceceli 3. sınıfta Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazandı ve İstanbul'da okumaya başladı.

Müzik kariyerine amatör olarak üniversitede başlayan Mustafa Ceceli 2009 yılında "Ceceli" albümü adıyla piyasaya hızlı bir giriş yapmıştır. Daha sonra 2012 yılında "Es" albümüyle gönüllere esen Mustafa Ceceli 2014 yılında "Kalpten" albümüyle de kalpleri kazanmıştır.

Son olarak "Aşk için gelmişiz" albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Mustafa Ceceli mütevazi hayatı ve samimiyetiyle herkesin sevgisini kazanmıştır.

Kariyeri boyunca bir çok ödüle sahip olan başarılı isimin en dikkat çeken ödülleri ise 40.Altın Kelebek Ödüllerindeki "En İyi Erkek Sanatçı" ödülüdür.

1 Kasım 2008 senesinde Sinem Ceceli ile evlenen sanatçının bu evlilikten Arın adında bir oğlu vardır.

2 Kasım 1980 doğumlu olan Ceceli 37 yaşındadır.

beyaz_shpw

BEYAZ SHOW 15 ARALIK CUMA KONUKLARI KİM OLACAK?

Kanal D ekranlarının değişmez yüzü Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu üstlendiği Beyaz Show'un bu haftaki yeni bölüm konukları; Türk pop müziğinin sevilen sesi Mustafa Ceceli, "Acı Tatlı Ekşi" filmi ile sevilen oyuncular Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, efsane futbolcu Tümer Metin...

BEYAZ SHOW YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show 15 Aralık Cuma saat 23.45'te Kanal D ekranlarında canlı yayınla seyirci karşısında olacak.

BEYAZ SHOW HELYUM

Helyum Gazı, konuklar (kalın-ince) olmak üzere içine çekmiştir. Konuşmalar esnasında konukların sesi kalın veya ince çıkması üzerine ortaya komik bir durum ortaya çıkmıştır. Programa konuk olduğunda Ajdar gazı içine çekmemiştir ve programda komik bir durum ortaya çıkmıştır.

BEYAZ SHOW KLOSTROHOBİ

Seyircilerin program başlamadan önce bir kabinin içine toplu olarak veya tek kişi halinde düşüncelerini söylediği bir bölümdür.

BEYAZ SHOW YAZILAR

Beyaz'ın program başlamadan önce seyircilere verdiği kâğıtlara bir konu üzerinde (en çok merak ettiğini şey vb) sorular sorarak seyircilerin düşüncelerini aldığı ve programın sonlarına doğru okuduğu yazılardır.

BEYAZ SHOW VİNE

Seyircilerin, Beyaz'ın verdiği bir konu üzerinden programa çekip gönderdikleri kısa videolardan oluşan bölümdür. Engin Altan Düzyatan'ın katıldığı bir programda adının üzerine yapılan vine'lar çok ilgi çekmiştir.

BEYAZ SHOW İLGİNÇ KONUKLAR

Beyaz'ın tuhaf hayat hikâyeleri olan insanları bulup programın sonlarına doğru onlarla beraber konuştukları bölümdür.

BEYAZ SHOW’DA GEÇEN HAFTALARDA NELER OLDU?

En son 1 Aralık’ta izleyici karşısına çıkan "Beyaz Show" bu hafta; “Aile Arasında” filminin başrol oyuncuları Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Fatih Artman, Derya Karadaş, Ayta Sözeri ve ünlü sanatçı Funda Arar konuk oldu. 1 Aralık’ta vizyona yeni giren “Aile Arasında” filminin senaristi Gülse Birsel film çekimleri sırasında yaşanan komik olayları anlatması herkesi güldürdü.

Funda Arar sesinin güzelliği ve söylediği şarkılarla yine stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi büyüledi.
Derya Karadaş’ın evlenmeden önce eşi tarafından evlilik teklifi almaması, Funda Arar’ın da benzer bir dertten muzdarip olduğunu ortaya çıkardı. Engin Günaydın’ın sempatikliği geceye damga vurdu. Ünlü komedyenin her söylediği adeta stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Ayta Sözeri, çok yetenekli olduğu ama çok da bilinmeyen bir özelliğini programda gösterdi. Ferdi Özbeğen’den Dilek Taşı şarkısını söyleyen Ayta Sözeri sesiyle herkesi etkiledi.

“Aile Arasında” filminin başrol oyuncularından Demet Evgar’ın telefonla programa bağlanması gecenin ilk sürpriziydi.

Mustafa Ceceli kimdir? ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli kimdir kaç yaşında nereli Beyaz Show
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.