Muslera sedyeyle çıkarken Sivasspor anonsçusu ortalığı inletti!

Süper Lig'in 16. haftasında evinde Galatasaray'ı 1-0 deviren Sivasspor galibiyet serisini sürdürdü. Maçta Fernando Muslera sakatlanarak sedyeyle oyun dışına çıkarken Sivasspor'un gol anonsçusu ortalığı inleterek tepki çekti.

Sivasspor - Galatasaray maçında tepki çeken hareket... Maçın 84. dakikasında karşılaşmanın tek golü gelirken gol pozisyonunda Lyindama ile çarpışarak sakatlanan kaleci Fernando Muslera oyunu sedyeyle terk etti.

SİVAS'TA TEPKİ ÇEKEN HAREKET

Süper Lig 16. hafta maçında Sivas'ta karşı karşıya gelen Sivasspor - Galatasaray maçında sakatlanan Muslera oyunu sedyeyle terk etti. Gol pozisyonunda takım arkadaşı Lyindama ile çarpışan kaleci oyunu terk ederken Sivasspor'un gol anonçsusu ortalığı inletti.

Galatasaraylı taraftarların tepkisini çeken hareket birçok futbolsever de tepki gösterdi. Öte yandan "Muslera sakatlandı mı" sorusuna yanıt arayan birçok sarı kırmızılı taraftar kalecinin sağlık durumu ile ilgilil meraklı araştırmalarını sürdürüyor. Başarılı file bekçisinin sakatlığı ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.

Muslera sedyeyle çıkarken Sivasspor anonsçusu ortalığı inletti! ile ilgili etiketler Fernando Muslera muslera sakatlık muslera sakatlandı mı sivasspor galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.