Mürsel Yaylalı kimdir, nereli, neden hayatını kaybetti?

Türk televizyon ve sinema dünyasının saygın isimlerinden biri olan oyuncu Mürsel Yaylalı, maalesef aramızdan ayrıldı. 63 yaşında hayata veda eden usta oyuncu, "Süper Baba," "Çiçek Taksi" ve "Tatlı Kaçıklar" gibi unutulmaz dizilerdeki rolleri ile izleyicilerin kalbinde taht kurmuştu. Peki, Mürsel Yaylalı kimdir, nereli, neden hayatını kaybetti? İşte ayrıntılar...

Türkiye Oyuncular Sendikası, sosyal medya platformları üzerinden yaptığı duyuruyla Mürsel Yaylalı'nın vefat haberini paylaştı. Yapılan açıklamada, "Değerli meslektaşımız ve sendika üyemiz Mürsel Yaylalı'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır dileriz. Mekânı cennet olsun. Cenazesi bugün (28 Ağustos) ikindi namazını müteakip Sarıgazi Cemevi'nden kaldırılacaktır" denildi. Bu üzücü gelişmenin ardından 'Mürsel Yaylalı kimdir?' sorusu araştırılıyor. Peki, Mürsel Yaylalı kimdir, nereli, neden hayatını kaybetti?

Mürsel Yaylalı kimdir, nereli, neden hayatını kaybetti?

MÜRSEL YAYLALI KİMDİR?

Mürsel Yaylalı'nın kariyeri, 1975 yılında amatör olarak tiyatro ile tanışmasıyla başladı. 1986 yılında ise profesyonel olarak sahne almaya başlayan Yaylalı, sahnelediği karakterlerle seyircilerin takdirini kazandı. Tiyatro kariyeri boyunca Bizim Tiyatro - Zafer Diper, Tiyatro Ayna - Dilek Türker, Tiyatro Ti ve İstanbul Devlet Tiyatrosu gibi prestijli topluluklarda sahne aldı. Ayrıca, sinema dünyasında da adını duyurarak birçok filmde ve televizyon dizisinde başarılı performanslar sergiledi.

MÜRSEL YAYLALI NEDEN HAYATINI KAYBETTİ?

Mürsel Yayla'nın neden hayatını kaybettiğine dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Mürsel Yaylalı kimdir, nereli, neden hayatını kaybetti? ile ilgili etiketler Sinema tiyatro
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.