Murat Sancak, Adana Demirspor-Beşiktaş maçında sinir krizi geçirip televizyonları parçalamış!

Adana Demirspor-Beşiktaş maçında hakem kararlarına isyan eden Murat Sancak, sinirlerine hakim olamayıp protokol tribünündeki televizyonları parçaladı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sancak’ın maç sırasındaki agresif tavırları ve televizyonu sökmesi üzerine devre arası locaya geçti.

Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Adana Demirspor-Beşiktaş maçının yankıları sürüyor. 2 golü sayılmayan bir de penaltısı verilmeyen Adana ekibinde başkan Murat Sancak, maç çıkışı olay sözlerle hakemlere yüklenmişti.

Sancak'ın maç sırasında protokol tribününde sinirden televizyonları parçaladığı ortaya çıktı. Bu agresif tavırlardan rahatsız olan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise maçı izlemek için yer değiştirdi...

Hürriyet'in haberine göre; maçın ilk yarısında protokol tribününde oturan Çebi ile yönetim kurulu üyeleri Emre Kocadağ, Kemal Erdoğan, Bilgihan Sürmen ve Fırat Fidan, yaşanan gerginlik nedeniyle devre arasında tribün değiştirdi.

Hakemin bazı kararları sonrası agresif hareketlerde bulunan Sancak’ın tribündeki televizyonu sökmesinden rahatsız olan Çebi, “Burada maç izlemek istemiyorum” diyerek başka yere geçmek istedi.

Çebi ve beraberindekiler stattaki 20 numaralı locaya götürüldü ve ikinci yarıyı orada seyretti.

Öte yandan Adana Demir Başkanı Murat Sancak PFDK’ya sevk edildi.

MURAT SANCAK KAÇ MAÇ CEZA ALACAK?

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak maç çıkışı şunları söylemişti:

"Sayın Nihat Özdemir başkanım, hakemlerin içerisindeki FETÖ'cüleri temizle başkanım. Bunlar hep FETÖ'cülerin eseri. Başkanım, MHK Başkanım sizlerden rica ediyorum. Bu FETÖ'cü hakemleri temizleyin. Bugün az daha katliam olacaktı. Bugün az daha katliam olacaktı. Bütün taraftarları galeyana getirdi. Yeter ama artık yeter! Bu kadar hakemlere destek olan biri olarak seyircilerin beni eleştirdiği yerde, hiçbir zaman hakem eleştirmedim. Eyyamcı hakemlerle bu lig bitmez. Bana ceza verebilirsiniz ama doğruları söylemekten kaçınmayacağım."  

Murat Sancak, Adana Demirspor-Beşiktaş maçında sinir krizi geçirip televizyonları parçalamış! ile ilgili etiketler Adana Demirspor Ahmet Nur Çebi Beşiktaş murat sancak
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.