Murat Övüç: Sedar Peker'e atar benim ne haddime!

Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen sosyal medya fenomeni Murat Övüç 3 yıl öncesi kendisine hakaret eden bir kişi için söylediklerini Sedat Peker’e söylüyormuş gibi algı yaratması sebebiyle açıklama yaptı.  

Kendisine reis diye hitap eden bir takipçisine; ''Ne reisi lan!'' diye cevap veren Övüç, daha sonrada bunu Sedat Peker'e atar yaptı diye gösterenlere karşı Murat tepki gösterdi. Yayınladığı videoda Sedat Peker ve eşi Özge Peker'den özür dileyen Övüç sözlerine şöyle devam etti:

Murat Övüç: Sedar Peker'e atar benim ne haddime!

SEDAT PEKER'E ATAR YAPMAK BENİM NE HADDİME!

'Sayın Sedat Peker ve Özge Peker, benim ne haddime böyle şeyler söylemek. Benim ne haddime reisimize saygısızlık yapmak. Bunlar fitne fücur şeyler. Reisimize saygılarımı sunuyorum, ellerinden öpüyorum'

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR?

Murat Övüç 1968 yılında Van’da doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi İşletme bölümünde okudu. Üç ablası ve bir abisi olan Murat Övüç, 5 kardeşin en küçüğü. İstanbul'da bazı mekanlarda astroloji ile ilgili yorumlar yapmakta olan Murat Övüç'ün müşterileri arasında ünlülerde bulunmaktadır. 7 yıllık evliliğinden 19 yaşında bir oğlu olan Murat Övüç, Beyoğlu'nda otel ve restoran işletiyor.

Günümüzde bir çok sosyal medya fenomenleri mevcuttur. Bunlardan en popüler sayılan isimlerden olan Murat Övüç’ün asıl mesleği medyum’luktur. İstanbul’da bazı mekanlarda astroloji ile ilgili yorumlar yapmakta olan Murat Övüç’ün müşterileri arasında ünlülerde bulunmaktadır.

Özellikle instagram sayfasındaki takipçi sayısı ile bir çok sanatçı ve ünlüyü gerisinde bırakmayı başaran Murat Övüç ilginç kişiliğinin yanı sıra yardımseverliği ile de tanınmaktadır.

Murat Övüç,“Benim Adım Osman” isimli komedi filminde oynayan oğlunun doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden kutlamış ve “Benim canım oğlum. Aslanım, nefesim, gururum. Benim dünyam… Ağır başlı, asil oğlum iyi ki doğdun” ifadelerini kullanmıştı.

20 yaşındaki oğlundan bahseden fenomen, "Çok kazanıyorum yalan söylemeyeceğim. Bütün servetimi oğlum Burak Can'a harcıyorum. 20 yaşında aslanlar gibi. Koronavirüsü geçtikten sonra Amerika'ya dil eğitimine gidecek. Kız arkadaşıyla orada bir hayat kuracaklar" şeklinde konuşmuştu.

 

Murat Övüç: Sedar Peker'e atar benim ne haddime! ile ilgili etiketler Sedat Peker Sosyal Medya Instagram murat övüç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.