Murat Kekilli 'koruyucu aile' başvurusunda bulundu

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'a giden Adanalı şarkıcı Murat Kekilli depremzedelere yemek pişirmiş ve moral vermeye çalışmıştı. Kekilli, depremde ailesini kaybeden bir çocuğa koruyucu aile olmak için başvuruda bulunduğunu duyurdu.

Adanalı şarkıcı Murat Kekilli, 11 ilde büyük yıkıma neden olan ve binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından soluğu Hatay'da almıştı. Depremden en çok etiklenen illerden biri olan Hatay'da günlerce yemek dağıtan ve yardım çalışmalarına destek olan şarkıcı, depremzede bir çocuğa aile olmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na başvurduğunu açıkladı.


''300 BİNİN ÜZERİNDE MÜRACAAT YAPILMIŞ''

Konuya ilişkin Twitter sayfasından bir paylaşımda bulunan 54 yaşındaki şarkıcı ''Depremzede birkaç çocuğu evlat edinmek için @tcailesosyal‘e müracaat ettim.'' dedi. Kekilli, koruyucu aile olmak için 300 binin üzerinde kişinin başvuruda bulunduğunun da altını çizerek ''Belki inanmayacaksınız ama bu konuyla ilgili 300 bin kişinin üzerinde müracaat olduğu bilgisi geldi. Gel de bu milletle gurur duyma. 🇹🇷❤️'' ifadelerini kullandı.

Murat Kekilli 'koruyucu aile' başvurusunda bulundu - Resim : 2


ÜNLÜ İSİMLER KORUYUCU AİLE OLMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Öte yandan Gökhan Töre ile eşi Buket Töre, Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, şarkıcı Petek Dinçöz ve iş insanı eşi Nida Büyükbayraktar, modacı Burcu Sedef, fenomen Ece Ronay, şarkıcı Suavi ve eşi Gönül Saygan da depremzede bir çocuğa koruyucu aile olmak için başvuruda bulunmuşlardı. 72 yaşındaki Mehmet Suavi Saygan ve eşi Gönül Saygan'ın depremzede çocuğa koruyucu aile olmak için yaptıkları başvuru yaş engeli dolayısıyla reddedilmişti.

 

Murat Kekilli 'koruyucu aile' başvurusunda bulundu ile ilgili etiketler Murat Kekilli deprem Koruyucu Aile
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.