Sevda Demirel, depremzede bir bebeğe koruyucu aile olmak istediğini duyurdu

Gökhan Töre ile eşi Buket Töre, Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, şarkıcı Petek Dinçöz ve iş insanı eşi Nida Büyükbayraktar, modacı Burcu Sedef, fenomen Ece Ronay'ın ardından 50 yaşındaki manken ve şarkıcı Sevda Demirel de deprem bölgesinde ailesini kaybetmiş çocuklardan birine koruyucu aile olmak istediğini açıkladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından bir açıklama yapılmış ve deprem bölgesinde korunma - bakım ihtiyacı belirlenen çocukların, sırada bulunan ve mevcut koruyucu ailelerin yanlarına yerleştirildiği, yeni aile adaylarının e-Devlet üzerinden başvuruda bulunabileceği bildirilmişti.

Bu gelişmenin ardından, Gökhan Töre ile eşi Buket Töre, Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, şarkıcı Petek Dinçöz ve iş insanı eşi Nida Büyükbayraktar, modacı Burcu Sedef, fenomen Ece Ronay deprem bölgesindeki ailesini kaybetmiş çocuklardan birine koruyucu aile olabilmek için başvuru yapmışlardı.


50 yaşındaki manken ve şarkıcı Sevda Demirel de sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, depremde ailesini kaybetmiş bir çocuğa koruyucu aile olmak istediğini açıkladı.

Demirel konuya ilişkin paylaşımında, ''İstanbul'a gelen bebekler varsa koruyucu aile olmak istiyorum. Lütfen bilgi alan varsa bana ulaşsın'' ifadelerini kullandı.

SEVDA DEMİREL

 

Sevda Demirel, depremzede bir bebeğe koruyucu aile olmak istediğini duyurdu ile ilgili etiketler Sevda Demirel Koruyucu Aile deprem Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.