Gökhan Töre ve eşi koruyucu aile başvurusu yaptı

Adana Demirspor'da forma giyen Gökhan Töre ile eşi Buket Töre, deprem bölgesindeki ailesini kaybetmiş çocuklardan birine koruyucu aile olabilmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na başvuru yaptı. Adel adında bir kızları bulunan Gökhan Töre ile Buket Töre çifti bu hareketiyle takdir topladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen iki büyük depremin ardından, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından bir açıklama yapılmış ve deprem bölgesinde korunma - bakım ihtiyacı belirlenen çocukların, sırada bulunan ve mevcut koruyucu ailelerin yanlarına yerleştirildiği, yeni aile adaylarının e-Devlet üzerinden başvuruda bulunabileceği bildirilmişti.

 

BAŞVURUDA BULUNDULAR

Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, Petek Dinçöz ve eşi Nida Büyükbayraktar, Burcu Sedef, Ece Ronay gibi isimler koruyucu aile olmak için başvuru yapmışlardı. Adana Demirsporlu futbolcu Gökhan Töre ile eşi Buket Töre de depremzede bir çocuğa koruyucu aile olabilmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na başvuruda bulundu.

Buket Töre açıklamasında, "Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrası 95 binden fazla aile, son 2 günde depremzede çocuklara koruyucu aile olmak için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na başvuruda bulunulmuş. Biz nasıl güzel bir ülkeyiz... Eşim Gökhan Töre ile birlikte başvurumuzu yaptık. Biz birlikte güçlüyüz. O güzel yavruyu yuvamıza dört gözle bekliyoruz" dedi.

Gökhan Töre ve eşi koruyucu aile başvurusu yaptı ile ilgili etiketler Gökhan Töre deprem Koruyucu Aile
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.