Muhammed Yakut kimdir? Deliler Delisi kim?

Muhammed Yakut YouTube'da paylaştığı iddia videolarıyla Türkiye'nin gündeminde. Bu çerçevede 'Muhammet Yakut kimdir?' sorusu bir çok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Peki Muhammed Yakut kimdir? Muhammed Yakut neler dedi? Muhammed Yakut kaç yaşında? Muhammed yakut tutuklandı mı? Deliler Delisi kim? İşte Muhammed Yakut hakkında merak edilenler...

Muhammed Yakut, YouTube üzerinden paylaştığı suçlama ve iddialar ile merak konusu oldu. Bu çerçevede 'Muhammed Yakut kimdir?' sorusu bir çok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Peki Muhammed Yakut kimdir? Muhammet Yakut neler dedi? Muhammet Yakut kaç yaşında? İşte Muhammed Yakut hakkında merak edilenler...

Deliler Delisi YouTube hesabıyla paylaştığı skandal videolar ile 'İkinci Sedat Peker vakası' olarak lanse edilen Muhammet Yakut kimdir?

MUHAMMED YAKUT KİMDİR?

2023 yılında 53 yaşında olduğunu iddia edilen Muhammed Yakut, Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. Muhammed Yakut bir iş adamı olarak petrol ve madenlerinin olduğunu iddia etmiştir. Diyarbakır doğumlu olan Yakut, Körfez ilçesindeki Denizatı Petrokimya adlı bir şirketin sahibini kaçırma iddiasıyla da gözaltına alınmıştır. 

Diyarbakırspor Eski Başkanı Abdurrahman Yakut olduğunu belirten Muhammet Yakut, şike soruşturmasında 2011 yılında Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ile birlikte tutuklandığını söylemiştir. Yayınladığı 14 video sonrasında Deliler Delisi adlı YouTube kanalı Türkiye'de erişim engeliyle yasaklanmıştır.

Muhammed Yakut kimdir? Deliler Delisi kim?

Bunun yanı sıra Sedat Peker ile yakın arkadaş olduğunu söyleyen Yakut, ilkokuldan liseye kadar beraber okuduklarını iddia etmiştir.

MUHAMMED YAKUT TUTUKLANDI MI?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında "tutuklama emri" verilen ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Muhammed Yakut, İspanya'nın Santander kentinde yakalandı ve gözaltına alındı. Ayrıca, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Muhammed Yakut'un iadesi için resmi bir talep yazısı hazırladığı bildirildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Muhammed Yakut'un konumunu tespit etti ve Türkiye Büyükelçiliği aracılığıyla İspanyol yetkililerle iletişime geçti. Interpol, kırmızı bültenle aranan Yakut'u İspanyol güvenlik güçleriyle bir operasyon düzenledi.

Muhammed Yakut, uluslararası yasal süreçler tamamlandıktan sonra Türkiye'ye iade edileceği belirtiliyor.

DELİLER DELİSİ KİM?

Deliler Delisi, Muhammet Yakut'un YouTube kanal ve takma ismidir.

Muhammed Yakut kimdir? Deliler Delisi kim? ile ilgili etiketler Muhammed Yakut Sedat Peker YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.