Muhalefetin İstanbul korkusu... Merdan Yanardağ: İYİ Parti'nin İstanbul'da aday çıkarması ihanettir!

Gazeteci Merdan Yanardağ, İYİ Parti'nin İstanbul'da aday çıkarmasını eleştirerek Akşener'i cumhuriyete ihanet etmekle suçladı. Sosyal medyada Yanardağ'a çok sayıda tepki gelirken kullanıcılar, "Bunlara göre diğer partiler CHP’ye hizmet için kurulmuştur." yorumları yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin grup toplantısında İstanbul adayı için Buğra Kavuncu'nun adını açıkladı.

Bunun üzerine tüm partilerin CHP'yi desteklemesini bekleyen muhalefette tepkiler çığ gibi büyüdü.

Oyların bölünecek olmasının korkusunu yaşayan isimlerden biri de gazeteci Merdan Yanardağ.

TELE 1 canlı yayınında açıklamalarda bulunan Yanardağ, Akşener'i cumhuriyete ihanet etmekle suçlayıp tepki çeken ifadeler kullandı. 

 

"İYİ PARTİ'NİN İHANETİ BURADADIR"

Ekrem İmamoğlu'nun karşısına isim çıkarılmasına tepki gösteren Yanardağ, şöyle konuştu:

"İşte İyi Parti'nin ihaneti buradadır. Demokrasiye, cumhuriyete, insan hak ve özgürlüklerine ihanet. İyi Parti hiçbir yerde kazanamayacağını bildiği halde her yerde kendi adayını çıkarıyor. Çıkardığı her adayda Türkiye'nin cumhuriyetçi, demokratik muhalefetini bölme amacı taşıyor.

Türkiye'nin cumhuriyetçi, demokratik muhalefetini bölmenin yaratacağı sonuç nedir? Erdoğan'a, AK Parti iktidarına yerel yönetimleri de hediye etmek anlamı taşıyacaktır."

Muhalefetin İstanbul korkusu... Merdan Yanardağ: İYİ Parti'nin İstanbul'da aday çıkarması ihanettir! ile ilgili etiketler Merdan Yanardağ İYİ Parti İstanbul Meral Akşener CHP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.