İYİ Parti'nin İstanbul ve Balıkesir adayları belli oldu! Akşener grup toplantısında duyurdu...

Meral Akşener, İYİ Parti'nin İstanbul adayının Buğra Kavuncu olduğunu duyurdu. Akşener, milletvekillerini aday olarak göstermek istemediğini ancak Balıkesir adayının da Turhan Çömez olduğunu açıkladı. Akşener, Balıkesir'de Turhan Çömez'i, Ankara Sincan'da ise Fatih Koca'yı aday gösterdiklerini duyurdu.

SON DAKİKA HABERİ: İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda İYİ Parti'nin İstanbul adayının Buğra Kavuncu olduğunu açıkladı.

Akşener, milletvekillerini aday olarak göstermek istemediğini ancak Balıkesir adayının da Turhan Çömez olduğunu duyurdu. 

İYİ Parti'nin İstanbul ve Balıkesir adayları belli oldu! Akşener grup toplantısında duyurdu...

Buğra Kavuncu

BUĞRA KAVUNCU KİMDİR?

Buğra Kavuncu 01.01.1973'te dünyaya geldi. Evli ve 2 oğlu, birde kızı olan Buğra Kavuncu Ankara Atatürk Lisesi ardından Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünden mezun olmuştur. 1997 yılında girişimci olarak iş hayatına atılmıştır.

Farklı şirketlerde genel müdürlük, pazar yöneticiliği, CEO olarak görev yapmıştır.

Satış, pazarlama ve yatırım alanında tecrübe sahibidir. Rusça, Kazakça ve İngilizce bilmektedir. Baba tarafından aslen Adana Ceyhan’lıdır.

İYİ Parti'nin İstanbul ve Balıkesir adayları belli oldu! Akşener grup toplantısında duyurdu... - Resim : 2

Turhan Çömez

 

 

 

İYİ Parti'nin İstanbul ve Balıkesir adayları belli oldu! Akşener grup toplantısında duyurdu... ile ilgili etiketler İstanbul İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.