Muhalefetin adayını 'uluslararası karar vericiler belirleyecek' demişti: 'Espri yaptığını' savundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını "uluslarası karar vericilerin" belirleyeceğini belirttiği ve büyük tepki çeken açıklamalarıyla ilgili konuştu. Savaş, 'espri yaptığını' savundu.

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay'da yerel bir televizyonda "Ulusal ve uluslararası karar vericilerin işaret edeceği bir insanı yapacaklar" demiş ve bu sözleri tepki çekmişti.

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, "Uluslararası karar vericilerin işaret edeceği aday" ifadesini dikkat çeken sözlerle savundu.

Lütfü Savaş, AK Parti ve MHP kanadının tepki gösterdiği sözleri sonrası CNN TÜRK'te Ne Oluyor programına telefonla bağlandı. Savaş, Millet İttifakı adayını uluslararası karar vericilerin belirleyeceği ifadesiyle "espri yaptığını" söyledi, kendini savundu.

Savaş, "Türkiye hem ulusal hem uluslararası herkesle barışık yaşayacak bir cumhurbaşkanı adayını da tabii ki bekler, ben de bunu tarif ettim" dedi.

Muhalefetin adayını 'uluslararası karar vericiler belirleyecek' demişti: 'Espri yaptığını' savundu ile ilgili etiketler Lütfü Savaş Cumhurbaşkanı aday dış güçler espri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.