Yerel seçimlerde hezimete uğrayan Ahmet Davutoğlu: Ben başarılıyım, parti başarısız! 2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağım...

Yerel seçimlerde %0,07 oy alan Gelecek Partisi'nin kampında eleştirilerin hedefinde olan Ahmet Davutoğlu, "Ben başarılıyım, parti başarısız.” diyerek 2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.

Genel seçimlerde Meclis'e CHP listelerinden 10 milletvekili sokan Gelecek Partisi, yerel seçimlerde umduğunu bulamadı.

Yerel Seçimlerde hiçbir belediye kazanamayan Gelecek Partisi, genel merkez yöneticileri, milletvekilleri ve il başkanlarının katılımıyla Genişletilmiş İstişare Kampı düzenledi.

YÖNETİCİLER, DAVUTOĞLU'NU ELEŞTİRDİ

Kampta Davutoğlu'na yönelik bazı yöneticilerden eleştiriler geldi.

İstanbul Milletvekilleri Selim Temurci ve İsa Mesih Şahin ile bazı yöneticiler Davutoğlu'nu eleştirirken olağanüstü kongre çağrıları yapıldı.

Davutoğlu ise eleştirilere dikkat çeken bir yanıt verdi.

"BEN BAŞARILIYIM, PARTİ BAŞARISIZ"

Hiçbir hatası olmadığını söyleyen Davutoğlu, toplumsal karşılığının partinin önünde olduğunu belirtti.

"2028'DE CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAĞIM"

'Ben başarılıyım, parti başarısız' yaklaşımını açıkça dile getiren Davutoğlu, 2028’de Cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.

Davutoğlu konuyla ilgili, "2028’de Cumhurbaşkanı adayı olacağım, tereddütü olan aramızdan ayrılsın.” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerde hezimete uğrayan Ahmet Davutoğlu: Ben başarılıyım, parti başarısız! 2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağım... ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanı Gelecek Partisi Yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.