Müge Anlı'da şok olay! 92 Yaşındaki Gülsüm Çınar miras için mi öldürüldü?

Müge Anlı'da şok olay! 92 Yaşındaki Gülsüm Çınar miras için mi öldürüldü? Müge Anlı'ya başvuran Ali Çınar ve Ömer Şeker 92 yaşındaki kayıp olan Gülsüm Çınar'a ne olduğunu araştırıyor. 92 yaşındaki Gülsüm Çınar'a ne oldu?

Müge Anlı'da şok olay! 92 Yaşındaki Gülsüm Çınar miras için mi öldürüldü? 4 yıl önce polis tarafından yetersiz görülüp kapatılan davada neler olmuştu. Ömer Çınar'ın tekrar açtırdığı davada 92 yaşındaki Gülsüm Çınar'a ne olduğu araştırılıyor. Müge Anlı'nın ele aldığı bu olayda Ömer Çınar teyzesi Ayşe ve Kocasından şüpheleniyor.

İddiaya göre Ayşe'nin kocasının baldızının kızı ile ilişki yaşadığı ve Ayşe'nin de onları yatakta bastığı söyleniyor.

"YEĞENİM EŞİME BÜYÜ YAPIP KANDIRDI!"

1 Eylül günü Müge Anlı'ya bağlanan Ayşe Hanım kocasının suçlu olmadığını iddia etti. Ayşe Hanım'ın söylediğine göre yeğeni Nazan eşine büyü yapıp onu kandırmış.
Yayına daha sonradan katılan diğer kız kardeşi ise Ayşe'nin yalan söylediğini ve kocası ile yeğenini yatakta bastığını söylediğini iddia etti.

Ali Çınar'ın iddiasına göre 92 yaşındaki Gülsüm Çınar'a ait mülk şimdilerde 500.000 TL değerinde ve bu Gülsüm Çınar'ın başına gelenler bu yüzden olabilirmiş. Gülsüm Çınar'ın 2 kızı ve damadından şüpheleniliyor.

Müge Anlı'da şok olay! 92 Yaşındaki Gülsüm Çınar miras için mi öldürüldü? ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı 1 Eylül ne oldu? Gülsüm Çınar'a ne oldu 92 yaşındaki Gülsüm neden oldu kim öldürdü
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.