Müge Anlı’da aranan Şahap Örcün ölü bulundu

Geçtiğimiz haftalarda Müge Anlı’nın programına çıkarak kayıp olduğu ve öldüğünden şüphelenilen Şahap Örcün olayı araştırılmaya devam etmekteydi. Yapılan çalışmalar sonucunda Şahap Örcün’ün cesedi bulundu.

Müge Anlı’da aranan Şahap Örcün’ün cesedi Adana’da bulundu. Suya elleri bağlı olarak atladığı iddia edilmişti. Uzun süre boyunca yapılan araştırmalar sonucu 53 yaşındaki 2 çocuk sahibi Şahap Örcün’ün cesedi elleri bağlı bir şekilde sudan çıkartıldı. Ailesi tarafından teşhis edilip onaylanan Şahap Örcün’ün cesedi kaldırıldı.

Şahap Örcün’e ne oldu?

Şahap Örcün'ün arkadaşı Mehmet Ali Tunç, akşam 19:00 sularında Şahap'la intihar etmek için evden çıktıklarını açıklamıştı. Şahap'ın ellerini bağlayarak intihar ettiğini söyleyerek kendisinin intihar edemediğini üzerine düşmekten korktuğunu iddia etmişti.

Müge Anlı’da aranan Şahap Örcün ölü bulundu

Yapılan iddialara göre Şahap Örcün'ün üzerinde yüksek miktarda borç bulunmaktaydı ve alacaklıları tarafından aranmaktaydı. Bu nedenle bunalmış olan Şahap Örcün, Mehmet Ali Tunç birlikte intihar etmeye karar verdi. İddialarına göre daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü.

İntihar etmeye karar veren iki arkadaş önce evde kömür yakarak ölmek istedi ancak başarılı olamayınca, gece Çatalan Köprüsüne giderek bu planı gerçekleştirmek istediler. Elleri bağlı şekilde köprüden atladığını iddia eden arkadaşı Mehmet Ali Tunç Şahap Örcün’ün suda batmadığını gördükten sonra üstüne atlamak istememiş. Olayın detayları Müge Anlı’da araştırılmaya devam etmektedir.

Müge Anlı’da aranan Şahap Örcün ölü bulundu ile ilgili etiketler Müge Anlı Şahap Örcün cesedi bulundu mu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.