Müge Anlı’da aranan Ferhan Tetik’e ne oldu?

Müge Anlı’nın programına katılarak 5 gündür kayıp olan babası Ferhan Tetik’in bulunması için Fatih Tetik yardım çağrısında bulundu. Şüpheli kaybının ardından eşinin hareketleri nedeni ile Ferhan Tetik cinayete mi kurban gitti araştırılıyor.

Müge Anlı’da aranan Ferhan Tetik’e ne oldu araştırılmaya devam ediyor. 5 gündür kayıp olan ve bir buçuk yıllık eşi tarafından aranmayan FerhanTetik'e ne oldu oğlu Fatih Tetik tarafından araştırılıyor. Müge Anlı'da aranan Ferhan Tetik en son doğum gününde eşi ile tartıştıktan sonra bir daha bulunamadı. Oğlu Fatih Tetik Müge Anlı'dan yardım istedi. 

Müge Anlı'da aranan Ferhan Tetik'e ne oldu merak ediliyor. Kaybolmadan önce yaşananları yayına bağlanarak anlatan bir bucuk yıllık eşi şüphe uyandırdı. 

Müge Anlı’da aranan Ferhan Tetik’e ne oldu?

Müge Anlı’da aranan Ferhan Tetik’e ne oldu?

Müge Anlı’da aranan Ferhan Tetik’e ne olduğu merak edilmekte. Yalova’da yaşayan Ferhan Tetik en son iş görüşmesi olan Gemlik’e gitmek için yola çıktığı bilinmektedir. Tır sürücüsü olan Ferhan Tetik’in iki çocuğu vardır.

Müge Anlı’da aranan Ferhan Tetik’e ne oldu?

Doğum gününde eşi ile şiddetli kavga ettiği bilinen Ferhan Tetik ardından ortadan kayboluşu bütün şüpheleri eşi üzerine çevirmekte. 52 yaşındaki tır sürücüsü kaybolduktan sonra bir buçuk senelik eşinin sakin kalıp polis yerine, mezarlıkta arayalım demesi cinayet şüphesini akla getirdi.

Kısa süre önce dairesinin bir kısmını oğlunun üzerine yapan Ferhan Tetik gizlice oğlu Fatih’e devir işlemini gerçekleştirmiş.

Müge Anlı’da aranan Ferhan Tetik’e ne oldu? ile ilgili etiketler Müge Anlı Ferhan Tetik ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.