Müge Anlı, Mehmet Topaloğlu cinayetindeki sıcak gelişmeyi aktardı! Ahmet Çetin 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 13 Temmuz 2022 yılında öldürülen Mehmet Topaloğlu cinayeti aydınlatıldı. Müge Anlı, Mehmet Topaloğlu'nun katilinin olayın tek şüphelisi olarak görülen Ahmet Çetin olduğunu söyledi. Ahmet Çetin, kasten öldürme suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2022 yılında öldürülen Mehmet Topaloğlu cinayeti aydınlatıldı. Müge Anlı, Mehmet Topaloğlu'nun katilinin olayın tek şüphelisi olarak görülen Ahmet Çetin olduğunu söyledi. Ahmet Çetin, kasten öldürme suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müge Anlı, Mehmet Topaloğlu cinayetindeki sıcak gelişmeyi aktardı! Ahmet Çetin 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı! ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.