Müge Anlı, çileden çıktı, stüdyo karıştı! ‘’Sen erkek misin?’’

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gergin anlar yaşandı. Tokat'ın Almus ilçesinde ocakta yemeğini bırakarak ortadan kaybolan 64 yaşındaki Arife Gökçe'ye günlerdir ulaşılamıyor. Şüphelerin odağındaki isim ise Arife Gökçe'nin komşusu Sinan Sardoğan. Aynı köyde yaşadığı kendinden yaşça büyük kadınlara musallat olan ve cinsel içerikli mesajlar atan Sinan Sardoğan'ın söyledikleri stüdyoyu karıştırdı. Çileden çıkan Müge Anlı, ''Sen erkek misin?'' diyerek Sinan'a tepki gösterdi. İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gergin anlar yaşandı. Tokat'ın Almus ilçesinde 12 gün önce ocakta yemeğini bırakarak ortadan kaybolan Arife Gökçe'nin başına ne geldiği araştırılıyor. Şüphelerin odağındaki isim olan Sinan Sardoğan'ın Arife Gökçe'ye ne olduğu ile ilgili bildiklerini anlatması beklenirken Sinan'ın kendi söylediklerini inkar etmesi herkesi şaşkına çevirdi. Sinan'ın söylediklerine öfkelenen Müge Anlı çileden çıktı. Anlı, Sinan'a ''Sen erkek misin?'' diyerek tepki gösterdi. İşte yaşananlar...

Müge Anlı, çileden çıktı, stüdyo karıştı! ‘’Sen erkek misin?’’

Arife Gökçe, iki hafta önce ocakta yemeğini bırakarak ortadan kayboldu. Eşi Fikri Gökçe ve oğlu Tufan, Arife'yi bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Komşuları olan Sinan Sardoğan'dan şüphelendiklerini anlatan Fikri Gökçe, ''Eşim kaybolmadan önce Sinan ona çirkin mesajlar atıyordu'' dedi.

Yayına katılan Sinan, iddialara cevap verdi. Attığı mesajların nedenini açıklayan Sinan, ''Arife'nin bana aşık olduğunu düşündüm '' diyerek kendisini savundu. 

KENDİSİNDEN YAŞÇA BÜYÜK KADINLARA MUSALLAT OLUYOR

Sinan'ın programa katılığını gören izleyiciler tek tek canlı yayına telefonla bağlandı. Kadınlar Sinan'ın kendilerine de taciz mesajları attığını söyleyerek Sinan'dan bıktıklarını ve şehir değiştirmek zorunda kaldıklarını anlattı. Sinan'ın kendisinden yaşça büyük kadınlara ilgi duyarak mesaj atması dikkat çekti.

''SİNAN YÜZÜNDEN İKİ KERE ADRES DEĞİŞTİRDİM''

Canlı yayına telefonla bağlanan bir seyirci Sinan'ın 15 yıl önce kendisine musallat olduğunu anlarak ''15 yıl önce bana cinsel içerikli mesajlar atıyordu. Köyden İstanbul'a taşındım. Beni orada da buldu ve mesaj atmaya devam etti. İstanbul'da iki kere adres değiştirdim'' dedi.

Canlı yayına telefonla bağlanan izleyici, ''İstanbul Gaziosmanpaşa'da torunumu okula bırakırken elinde taşla önümü kesti.'' dedi.

Bir başka izleyici ise ''4 yıl önce torunumu okula bıraktım, yerden taşları topladı, önümü kesti, kaçtım adam yine peşimden geldi.'' diyerek Sinan'ın kendisine musallat olduğunu anlattı.

KALDIĞI OTELDEN KAÇTI

Sinan Sardoğan, kaldığı otelden kaçtı. Müge Anlı'nın ekipleri Sinan'ın peşine düşerek kaçmasına engel oldu. Sinan, hapse girmekten korktuğu için kaçtığını söyledi.

Arife’nin abisi Kemal bey yayına katıldı. Sinan’ın taciz mesajları atıp musallat olduğu 74 yaşındaki Şeker teyze de yayına katılarak yaşadıklarını anlattı.

Sinan'ın köydeki kadınların telefon numaralarını vefat eden annesinin cep telefonundan aldığı öğrenildi. Köydeki kadınların cep telefonu numarasına ulaşan Sinan, kadınlara taciz mesajları attı.

MÜGE ANLI ÇİLEDEN ÇIKTI

Şüphelerindeki odağındındaki Sinan Sardoğan'ın söyledikleri stüdyoyu karıştırdı. Stüdyodaki güvenlik görevlilerine güvenerek Arife'nin oğlu Tufan'a ''Sen erkek değilsin'' diyen Sinan'ın söyledikleri Müge Anlı'yı çileden çıkarttı. Tufan, Sinan'ın üzerine yürüdü, araya giren güvenlik görevlileri kavga çıkmasına engel oldu.

Öfkeden deliye dönen Müge Anlı, güvenlik görevlilerini işaret ederek ''Sen erkek misin? 20 erkeğin arkasına sığınıpta konuşma, madem erkeksin Tufan’la dışarı çıkıp dövüş.’’ diyerek Sinan'a tepki gösterdi. Anlı, ''Stüdyoda kavga etmenize müsaade etmem ama dışarıda gidip dövüşebilirsiniz.'' dedi.

 

Müge Anlı, çileden çıktı, stüdyo karıştı! ‘’Sen erkek misin?’’ ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Arife Gökçe Tokat Almus
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.