Müge Anlı'daki tacizci adam skandalı büyüyor! Canlı yayın telefonları susmadı: 15 yıl önce beni taşla....

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybolmasından sorumlu tutulan tacizci Sinan ile ilgili iddialar bitmiyor. Sinan'ın musallat olduğu kadınlar tek tek canlı yayına telefonla bağlandı. Kadınlar, Sinan'ın kendilerine cinsel içerikli mesajlar atıp, sürekli takip ettiğini ve onun yüzünden şehir değiştirmek zorunda kaldıklarını anlattılar. Sinan'ın taciz ettiği kadınların kendisinden yaşça büyük olması dikkat çekti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 12 gündür kayıp olan Arife Gökçe olayında yeni gelişmeler yaşandı. Arife'nin başına gelenlerden sorumlu tutulan Sinan'ın köyde bulunan başka kadınlara da musallat olduğu ve taciz mesajları attığı öğrenildi. Canlı yayına bağlanan kadınlar Sinan'ın kendilerine musallat olduğunu anlattı.

TACİZ EYLEMİNE 15 YIL ÖNCE BAŞLADI

Canlı yayına telefonla bağlanan bir seyirci Sinan'ın 15 yıl önce kendisine musallat olduğunu anlarak ''15 yıl önce bana cinsel içerikli mesajlar atıyordu. Köyden İstanbul'a taşındım. Beni orada da buldu ve mesaj atmaya devam etti. İstanbul'da iki kere adres değiştirdim'' dedi.

Müge Anlı, '' Ben Sinan'ın söylediklerine inanmıyorum. Kadir ve Mustafa'nın ona mesajları attırdığını düşünmüyorum.'' dedi.

''ÜSTÜME GELDİLER, KAFASINI YARDIM''

Canlı yayına telefonla bağlanan izleyici, ''Yeter Damar, ölümlerden döndü. Sinan, Yeter'in başını defalarca yardı. Yeter'in kızına sapıklık yaptı. Kadının evinin etrafında sabahtan akşama kadar döndü.'' dedi. Sinan, ''Yeter'in oğulları üstüme gelmişlerdi, kıyafetlerimi yırttılar, bende Yeter'in kafasını yardım.'' diyerek kendisini savundu. Müge Anlı, ''Kadına ne yaptında senin üzerine gelip, üstünü başını yırttılar.'' dedi.

Rahmi Özkan, Sinan hakkındaki iddiaları duyunca çileden çıktı. Özkan, ''İllallah ettirdin bizi kaç gündür.'' diyerek öfkeden deliye döndü.

Müge Anlı sinirlendi ve ''Senin Arife teyzenin kaybolduğu gün onun evnin önünde ne işin vardı?'' dedi.

ÖZELLİKLE YAŞLI KADINLARA MUSALLAT OLUYOR

Canlı yayına telefonla bağlanan izleyici, ''İstanbul Gaziosmanpaşa'da torunumu okula bırakırken elinde taşla önümü kesti.'' dedi.

Bir başka izleyici ise ''4 yıl önce torunumu okula bıraktım, yerden taşları topladı, önümü kesti, kaçtım adam yine peşimden geldi.'' diyerek Sinan'ın kendisine musallat olduğunu anlattı.

 

 

 

Müge Anlı'daki tacizci adam skandalı büyüyor! Canlı yayın telefonları susmadı: 15 yıl önce beni taşla.... ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Arife Gökçe Tokat Almus
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.