Mucize Doktor Kıvılcım neden yok? Özge Özder Mucize Doktor dizisinden ayrıldı mı?

Mucize Doktor Kıvılcım neden yok? Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım şoku yaşanıyor. Özge Özder’in Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisi kadrosuna geçmesi olay yarattı. Peki, Özge Özder Mucize Doktor dizisinden ayrıldı mı? İşte detaylar…

Mucize Doktor dizisinin ilk sezonunda Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder’den izleyenlere büyük bir şok geldi. Yeni sezonda Mucize Doktor dizisi kadrosundan ayrılan Özde Özder’in Sadakatsiz dizisi kadrosuna alındığı ifade edildi.

MUCİZE DOKTOR KIVILCIM NEDEN YOK?

Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder’in Sadakatsiz dizisi kadrosuna geçmesi olay oldu. Özge Özder, Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakterinin hastanedeki doktor arkadaşlarından Derya Samanlı karakterine hayat vermekte.

SADAKATSİZ DERYA SAMANLI KİMDİR?

Kırk yaşında. Tekirdağ’da doğmuş büyümüş. Genç yaşında anne ve babasının ayrılması üzerine, annesiyle yaşamaya başlamış fakat bu yaşam küçük yerde çıkan dedikodular, annesinin onu tıp Fakültesi’nde okutabilmek için geç saatlere kadar çalışması gibi sebeplerle oldukça zorlayıcı olmuş.

Her ne kadar çapkın bir kadın izlenimi çizse de içten içe evlenmekten korkuyor. Sıcakkanlı bir enerjisi var. Boşboğazlık eden, eğlenceli, komik bir kadın. Kendi yaralarını saklamak ve üzerine düşünmemek için, burnunu devamlı başkalarının hayatlarına sokuyor. Çocukluk arkadaşları Volkan, Bahar ve Mert onun için çok kıymetli çünkü bu hayatta onlardan başka kimsesi yok.

 

 

Mucize Doktor Kıvılcım neden yok? Özge Özder Mucize Doktor dizisinden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Mucize Doktor Özge Özder Mucize Doktor Kıvılcım kıvılcım Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.