Morena Taraku ile aşk yaşayan Berdan Mardini'den kendisini aldatan eski eşi Fatoş Yelliler'e olay gönderme

2010 yılında Paris'te tanıştığı Fatoş Yelliler ile o yıl içinde nikah masasına oturan ve bu evliliğinden iki çocuğu bulunan ünlü türkücü Berdan Mardini, olaylı boşanmanın ardından kalbini yeni bir aşka açtı. Fatoş Yelliler'in ihanetiyle neye uğradığını şaşıran Berdan Mardini aradığı mutluluğu Kosovalı şarkıcı Morena Tarak'da buldu. İlişkisiyle ilgili konuşan Mardini eski eşine göndermede bulundu.

2010 yılında Paris'te tanıştığı ve nikah masasına oturduğu eşi Fatoş Yelliler'den 2021 yılında olaylı bir şekilde boşanan 42 yaşındaki Berdan Mardini sonunda aradığı mutluluğu buldu.

Morena Taraku ile aşk yaşayan Berdan Mardini'den kendisini aldatan eski eşi Fatoş Yelliler'e olay gönderme


Berdan Mardini, evli olduğu dönemde Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan iş insanı Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden 11 yıllık eşi Fatoş Yelliler'den olaylı bir şekilde boşanmıştı.


İkilinin boşanması magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu. Boşanma sonrasında adı Kosovalı şarkıcı olan komşusu Morena Taraku ile anılan türkücüden aşk itirafı geldi.

 

Berdan Mardini, Star TV ekranlarında yeni sezonuna başlayan İbo Show'un 20 Şubat Pazar günü ekrana gelen bölümüne konuk oldu. Mardini, katıldığı İbo Show'da eski eşi Fatoş Yelliler'e göndermede bulunarak yeni bir ilişkiye başladığını duyurdu.

Morena Taraku ile aşk yaşayan Berdan Mardini'den kendisini aldatan eski eşi Fatoş Yelliler'e olay gönderme


BERDAN MARDİNİ'DEN AŞK İTİRAFI

Tatlıses'in "Bir düğüne gönderdim, başı yandı oğlanın" demesi üzerine, Berdan Mardini, "Ama şimdi güzel, yeniden başım yandı. Yine aşık oldum. Şu anda ilk defa söylüyorum. Seni seven kadının, sana ilgi göstermesi, seni gerçekten dürüstçe sevdiğini bilmen çok güzel bir şey. Bazı aşklar var, menfaat, kandırma... Ne olacak bilmiyorsun. Bizim eskiden yaşadığımız gibi. Ama şimdi çok mutluyum" dedi.

Morena Taraku ile aşk yaşayan Berdan Mardini'den kendisini aldatan eski eşi Fatoş Yelliler'e olay gönderme - Resim : 3

Berdan Mardini, Kosovalı R&B şarkıcısı Morena Taraku ile uzun süredir gözlerden uzak aşk yaşıyor.

 



Morena Taraku ile aşk yaşayan Berdan Mardini'den kendisini aldatan eski eşi Fatoş Yelliler'e olay gönderme ile ilgili etiketler Fatoş Yelliler berdan mardini Morena Taraku
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.