Mizah dergisi Leman trollendi! "Selam, kız mısın?"

Mizah dergisi Leman dün akşam saatlerinde Instagram hesabından bir mesaj aldı. Bu mesajı Twitter hesabından takipçileriyle paylaşan Leman Dergi herkesi güldürdü.

Ünlü mizah dergisi Leman sosyal medya hesabına aldığı bir mesajı dün akşam saatlerinde takipçileriyle yine sosyal medya yolu ile paylaştı. Trollendiği anlaşılan hesaba ismi açıklanmayan bir kullanıcı tarafından "Selam Leman, kız mısın?" şeklinde bir soru yöneltildi.

TROLLENDİ Mİ?

Sosyal medyadan aldığı o manidar soru üzerine derginin sosyal medyasını kullananlardan "Dergiyim" şeklinde bir yanıt geldi. Trolleyen kullanıcı "Peki" deyip gülmekle yetindi.

Screen_Shot_2017-08-25_at_17.37.44

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU!

Leman derginin yaşanan olayı farklı bir sosyal mecrada yayınlaması üzerine takipçiler "İnşallah gerçek değildir", "Belediyeye bile yürüdüler, sana mı yürümeyecekler" şeklinde yorumlandı.

Mizah dergisi Leman trollendi! "Selam, kız mısın?" ile ilgili etiketler leman dergi selam leman kız mısın trollendi
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.