MIUI 14 alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar belli oldu! İşte güncelleme alacak modeller

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin Android 13 tabanlı yeni MIUI 14 arayüz güncellemesini vereceği Xioami, Redmi ve POCO modelleri ortaya çıktı. Hangi telefonlar MIUI 14 alacak? İşte detaylar...

Akıllı telefon pazarında Xiaomi, Redmi ve POCO marka telefonlarla büyük bir paya sahip olan Çinli teknoloji devi Xiaomi, yakın zamanda Android 13 tabanlı yeni arayüzü MIUI 14'ü piyasaya sürmek için hazırlıklarını tamamlıyor.

MIUI 14 güncellemesi kod tabanında görüntülendi ve Xiaomiuı tarafından bu bilgiler doğrultusunda MIUI 14 güncellemesi alacak telefonların bir listesi hazırlandı.

MIUI 14 alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar

Ortaya çıkan son sızıntıya göre MIUI 14, Ağustos 2022'de resmi olarak tanıtılacak ve Kasım'da resmen Xiaomi 13 serisi ile kullanıma sunulacak. MIUI 13'e göre daha iyi bir sistem optimizasyonu sunacak MIUI 14, artıırlmış işlevsellik ve yenilenmiş sistem uygulamalarıyla daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

MIUI 14 alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar belli oldu! İşte güncelleme alacak modeller ile ilgili etiketler teknoloji telefon Miui 14 Miui 14 miui 14 alacak telefonlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.