MİT MOSSAD CASUSLARINI NASIL YAKALADI? 34 İSRAİL AJANININ HEDEFİ NEYDİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Aralık enflasyon oranı ile memur ve emeklilerin zam oranın, MİT’in 34 İsrail casusunu yakaladığı operasyonun detaylarını ve TFF'nin Süper Kupa krizinden 5 gün sonra yaptığı ilk açıklamayı değerlendirdi.

''SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLERİNİN CİDDİ SIKINTISI VAR. ADALETSİZLİK SÖZ KONUSU''

Bozkurt, ''Taban ve kök ücret arasında ciddi fark var. Kök ücretlerin artırılması gerektiği savunuluyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ciddi sıkıntısı var. adaletsizlik söz konusu. Memur maaşları artsın. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine de iyileştirme olsun. Enflasyon ve etiketler üzerindeki hayat pahalılığı devam ederse çok iyi oranlardaki zamların anlamı kalmaz.

''BÖLGE YAKINDA KARIŞACAK''

Salih El Aruri, Batı Şeria'da Hamas'ın güçlenmesinde etkili bir isim. Salih El Aruri, Hamas'ın siyasi bürosunun 2 numaralı ismidir. Bölge yakında karışacak. İsrailli ajanların ülkemizde bulunan Filistinliler ve ailelerine yönelik eylemleri tespit edildi. İsrailli ajanlar, eylem hazırlıklarına bağlantılı olarak sosyal medya sitelerinde iş ilanları oluşturup ağlarına insanları düşürerek bir operasyon yapmaya çalışıyorlar. İsrailli ajanlara darp, yaralama, soygun, tehdit, şantaj gibi görevler de veriliyor. İsrailli ajanlara dezenformasyon yaptırıyorlar. Web sitesi kurma, yalan haber yayma gibi şeyler yapıyorlar. İsrailli ajanların yüklü miktardaki paraları gizli bölmeleri bulunan özel tasarımlı çantalarla X-ray cihazlarından kolaylıkla geçiyor. İsrailli ajanlar taktik elemanlarına yaptırdığı görevlerin yanı sıra Irak-İran sınırından Türkiye'ye kaçak insan ve mal geçiriyorlar.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

MİT MOSSAD CASUSLARINI NASIL YAKALADI? 34 İSRAİL AJANININ HEDEFİ NEYDİ? ile ilgili etiketler MİT MOSSAD İsrail Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun TFF enflasyon Bağkur SSK

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.