Mide kanaması için gitti, 10 kiloluk tümör çıktı! Doktorlar gözlerine inanamadı

Balıkesir'de yaşayan bir kadın, uzun süredir şikayetçi olduğu karın ağrıları için İzmir'de çözüm buldu. 64 yaşındaki H.G., mide kanaması sonrası acilen hastaneye kaldırıldı ve yapılan tetkikler sonucunda karnında devasa boyutlarda bir tümörün olduğu ortaya çıktı.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla, yaklaşık 10 kilogram ağırlığındaki ve 38 santimetre boyundaki tümör çıkarıldı.

Mide kanaması için gitti, 10 kiloluk tümör çıktı! Doktorlar gözlerine inanamadı

H.G., başvurusunda karın bölgesindeki ağrı ve şişkinliklerden şikayetçiydi. Balıkesir'deki ilk tetkiklerinde mide kanaması teşhisi konulmuş ve daha ileri tedavi için İzmir'e sevk edilmişti. İzmir'deki tomografi sonuçları, karnının alt kısmından başlayarak kalbin altına kadar uzanan dev tümörü gösterdi. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Osman Nuri Dilek ve ekibi, zorlu bir operasyonla bu büyük kitleyi başarıyla çıkardı.

Mide kanaması için gitti, 10 kiloluk tümör çıktı! Doktorlar gözlerine inanamadı - Resim : 2

Prof. Dr. Dilek, ameliyat sonrası yaptığı açıklamada, "Hastamızın durumu şu anda stabil. Ameliyat sırasında kitle, diyafragmaya yapışmış ve dalakla iç içe geçmişti. Midenin tamamıyla birlikte bu kitlenin alınması gerekti. Yaklaşık dört saat süren operasyon sonrası hastamızın durumu olumlu yönde ilerliyor" dedi.

Kitlenin patolojik incelemesi için gönderileceği laboratuvar süreci ise yaklaşık üç hafta sürebileceği belirtildi.

Mide kanaması için gitti, 10 kiloluk tümör çıktı! Doktorlar gözlerine inanamadı ile ilgili etiketler tümör
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.